Ale!
Arctic Warriors Puolustaja Geelishotti
Vastustuskyky vahvemmaksi

Puolustaja-geelishotti (10 x 4 g)

14.90  10.00 

Itsellä kurkku karhea, lapsi räkätaudissa, työt odottavat ja loma uhkaa mennä pilalle. Entä jos flunssa ei koskisikaan sinua ja perhettäsi?

Puolustaja antaa pöpöille huutia ja vahvistaa vastustuskykyä. Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla.

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Share:

Väinönputki on Lapin oma, vahvasti antibakteerinen voimayrtti, joka vahvistaa vastustuskykyä ja pitää flunssan loitolla. Nyt kovassa erikoistarjouksessa (-37%) niin kauan kuin tässä erässä (viimeinen myyntipäivä 3/2017) tavaraa riittää!

Paino 0.040 g
Sisältö:

Väinönputki, nokkonen, pohjoinen maariantuoksuheinä, kasviglyseroli. Energiasisältö 15 kcal. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.

Annostus:

Flunssan ennalta ehkäisyyn ja vastustuskykyn vahvistamiseen 1 shotti päivässä. Kun tunnet flunssan oireita, ota tehokuurina 2 shottia päivässä. Vaikutus tehostuu, kun pidät shottia suussa hetken aikaa ennen nielaisua.

Käyttö:

Nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä:

Käyttämämme väinönputki on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä, Kemijärveltä ja Torniosta.

Valmistus:

Lapissa pientilalla kasvanut väinönputken juuri pestään ensin neljä kertaa käsin, jottei väiskin herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut pientiloilla Lapissa ja toimitettu meille pilkottuna. Tuote on valmistettu käsin emotilallamme Narkauksessa. Lopuksi Puolustaja pakataan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin pakkauslaite shoteillemme

Arvonlisävero:

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

Puolustaja-geelishotti (10 x 4 g)
Toimi pian, tarjous voimassa rajoitetun ajan!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
Saat koodilla "ERIKOISETU" -10% alennusta seuraavasta ostoksestasi