Affiliate-ohjelma

Moikka!

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan kotisivuillasi, blogillasi, sähköpostilistallasi tai sosiaalisen median kanavillasi markkinoimalla puhtaita ja tehokkaita lappilaisia tuotteitamme?

Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) tai kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa maksetaan vain toteutuneista tavoitteista. Sivuillamme tuo tavoite on myynti verkkokaupassamme, jonka kokonaisummasta saat 12%. Mikäli olet kiinnostunut ansaitsemaan hakemus. Huomaathan, että affiliate-alueemme toimii vain englanninkielellä. Mikäli et pysty toimimaan englanniksi, lähetä asiasta meille pyyntö osoitteeseen affiliates@arcticwarriors.fi. Markkinointi tapahtuu ohjaamalla liikennettä sivuillemme omalla henkilökohtaisella URL:lla eli www-osoitteella ja/tai koodilla.

Siirry englanninkieliselle Affiliate-sivuille.

Mikäli hakemuksesi hyväksytään saat pääsyn affiliate-sivuillemme, missä pystyt hallitsemaan ja seuraamaan tiliäsi sekä luomaan linkkejä.

Huomaathan, että lähetämme tuotteitamme tällä hetkellä vain EU:n, mutta avaamme myynnin koko maailmaan kesällä 2017.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kehitysehdotuksia kumppanuusohjelmastamme: affiliates@arcticwarriors.fi

BONUS: jokainen hyväksytty uusi affiliate saa tervetulolahjana Arctic Warriors -tutustumispakkauksen.

BONUS2: voit myös tienata hankkimalla meille uusia affiliate-kumppaneita. Tarjoamme myös 10€ bonuksen affiliate-kumppaneillemme jokaisesta hyväksytystä uudesta affiliate-kumppanista. Kannattaa täten lähettää ehdotus oman linkkisi kera liittyä kumppaniksimme myös muille tuntemillesi aktiivisille nettikavereille!

Terveisin napapiiriltä Narkauksen kylältä,

Ilkka Kauppinen, toimitusjohtaja ja partneri

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.