Kuinka käyttää Kerkkää ja Virkkua – Katjan keittiökikat osa 2

607views

Katjan keittiökikat jatkuu hieman “mutkikkaimmilla” resepteillä. Kevään tullen keho on käyttänyt monet voimavaransa kaamoksesta selvitäkseen ja keväisin tuleekin monesti kummia mielihaluja. Mulla tulee monesti tarve syödä kanamunia, idättää ituja ja vetää kaikkea vihreää. Joo, ihme himotuksia!

Erillaiset viherjauheet on hyvä keino tyydyttää kehon puutostiloja ja Arctic Warriorsiltahan löytyy kaksi super kovaa kotimaista jauhetta, Virkku ja Kerkkä!

Miehän tekasinki teille videolle kolme ehdottomasti kovinta suosikkiani näiden supervihreiden käyttöön. Varoitus jo perfektionisteille, että Katja “sinne päin” kokkaaja on taas elementissään. Jos kaipaat gramman tarkkoja ohjeita, niin valitettavasti tältä videolta et niitä löydä 😉

Ja jos satut kuulumaan siihen ryhmään, joka aina hokee mantraa ettei millään kerkiä syömään mitään terveellistä, kun on niin kiireinen. Hyviä uutisia. Viimeinen resepti on JUST SULLE!

Tilaa lisää yrttivinkkejä ja tämän blogin jutut suoraan sähköpostiisi

Tilaa tarjouskirjeemme!

Tarjouskirjeessämme mukana mm. legendaarinen Pölöjätarjous, joka on jotain – no aivan pölöjöä. Samalla pääset salaiselle tarjoussivullemme.

Tilaa tästä.

Lukasepa nämäkin!

Kommentit

  1. Auli Kaivola

    Nuo marjajauheet on tosi kova juttu. Ootettu ja kaivattu!!!! Siksi että on paljon suolisto-ongelmaisia joille ei siemeniä sisältävät marjat kokonaisina sovi, kuten mie ittekki. Jauhe on helppo ottaa matkallekki mukkaansa. Hyvä kertoo mainoksessaki. ???❤??

    18.10.2018 Vastaa
  2. Onpa kiva kuulla ❤️ En olekkaan aikasemmin ajatellu asiaa tuolta kantilta, että siemenet monelle huono asia. Itekki oon kyllä edelleen ihan huumassa noiden jauheiden aromeista! Ja vaikka pakkanen oliski täynnä marjoja, niin onhan se vaan niin himpskatin kätevää kiireessä sujauttaa lusikallinen purkista aamupuuroon ?

    18.10.2018 Vastaa

Leave a Reply

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.