Ostoskorisi on tyhjä!
Kuinka valmistetaan kuusenkerkkälatte?
Postitonttukin tarvitsee välillä taukoja ja mikäs sen ihanampaa, kuin kupillinen kuumaa kerkkälattea! Kerron videolla miten valmistaa tämä trendijuoma ja mitä vaikutuksia kerkällä on.
Huomioithan, että jos haluat säilyttää hunajan ja kerkän vaikuttavat aineet parhaiten, niin lisää ne vasta jäähtyneeseen noin 40 astetta tai alle olevaan maitoon.
Voit lukea kerkkälatten reseptin myös reseptisivultamme.
Tilaa lisää yrttivinkkejä ja tämän blogin jutut suoraan sähköpostiisi
Tilaa tarjouskirjeemme!
Tarjouskirjeessämme mukana mm. legendaarinen Pölöjätarjous, joka on jotain – no aivan pölöjöä. Samalla pääset salaiselle tarjoussivullemme.
Tilaa tarjouskirje tästä.
Kommentit
2 vastausta artikkeliin “Kuinka valmistetaan kuusenkerkkälatte?”
-
Hei! Kiitos kerkkälattevideosta. Huomioni kiinnitti hunajan käyttö. Hunajaa tulisi käyttää alle +40 asteessa, jotta sen kaikki terveyshyödyt säilyisivät. Se, samoin kuin kerkkä, on herkkä kuumuudelle. Voisiko videolla olla lämpötilasuositukset – siis mikä olisi hyvä lämpötila kerkkää kuumennettaessa?
Ystävällisin terveisin
Kristiina-
Hei Kristiina,
Olet aivan oikeassa! Yleensä voi pitää nyrkkisääntönä, että mitä vähemmän kuumentaa yrttiraaka-aineita, sitä paremmin säilyy vaikuttavat aineet. Sama pätee tietysti hunajassa.
Jotku ihmiset hakee enemmän makuelämyksiä, kuin terveyshyötyjä ja tuolloin ei ehkä lämpötiloilla tule niin hifisteltyä.
Hyvä pointti kuitenkin, että tekstikenttään voisimme laittaa lämpötilasuosituksia, että saisi tuotteista parhaimman hyödyn.Kiitoksia siis vinkistä!
– Katja
-
Vastaa