Kierrätys

Näin kierrätät Arctic Warriors -tuotepakkaukset

Olemme saaneet kritiikkiä siitä, että yrttishottimme on pakattu kertakäyttöiseen muovipakkaukseen – ja aivan syystä. Olemme parhaillaan kehittelemässä pakkaajamme kanssa ekologisempaa shottipakettia. Kehitystyön tekee haastavaksi se, että pakkauksen on oltava sellainen, että tuote säilyy riittävän pitkään, eikä se vuoda.

Ekologisempia vaihtoehtoja

Siksi meillä onkin tarjolla myös muita, kierrätettäviä pakkausvaihtoehtoja. Täydellisiä emme ole vieläkään, mutta olemme pyrkineet parhaamme mukaan vastaamaan teidän asiakkaiden toiveisiin. Kiitos kun puskette meitä kohti entistä parempaa maailmaa!

SINNIä ja MAHTIa on saatavana yksittäispakattujen shottien lisäksi myös 100 ml lasipullossa, jonka voi luonnollisesti laittaa lasinkeräykseen. Pullojen muoviset korkit voi laittaa muovinkierrätysastiaan.

500 ml SINNI ja MAHTI pullo ei valitettavasti ole lasia vaan muovia. Syy on se, että puolen litran lasipullo olisi todella painava ja logistisesti haastava. Toisaalta, pullo kestää kauemmin ja sen voi laittaa muovinkierrätykseen korkkeineen. Lisäosana saatavan pumpun voit irrottaa tyhjästä pullosta ja käyttää uudelleen.

Laadukkaat ja kestävät purkit

KERKKÄ, MUSTI ja PUOLU on pakattu mustaan lasipurkkiin, joka voi kierrättää lasinkeräyksessä. KERKKÄ pakattiin aluksi läpinäkyvään muovipurkkiin, jossa se kuitenkin muuttui valon vaikutuksesta ruskeaksi. Vaihdos markkinoiden laadukkaimpaan Mironin lasipurkkiin oli siis paitsi muutos kierrätettävään materiaaliin, ennen kaikkea panostus siihen, että maailmanluokan raaka-aine säilyttää värinsä, tuoksunsa ja arominsa. Purkkien kansi on muovia, jonka voi laittaa muovinkierrätykseen. Laadukkaat ja kestävät pullot ja purkit myös vähentävät pakkausmateriaalien tarvetta postituksessa.

Lasipurkin voi myös uusiokäyttää. Siihen voi laittaa esim. kuivattuja sieniä, mausteita tai vaikka nappeja ja klemmareita. Jotkut tykkäävät yrttisistä etiketeistämme niin, että pitävät purkkeja keittiön koristeena! Monet tekevät lasipulloihin myös omia tinktuuria eli uutteita tai käyttävät niitä öljyn tai muiden nesteiden säilytyksessä.

KERKKÄä saatavana myös paperipussissa

Myös lasipurkille on vaihtoehto: KERKKÄä on saatavana myös 150 gramman ruskeassa paperipussissa, jonka voi kierrättää pahvinkeräyksessä.

Myös tuotteiden lähetyksessä asiakkaillemme käytämme paljon kierrätettäviä ja/tai uudelleenkäytettyjä pakkausmateriaaleja.

Lähimmän kierrätyspisteesi voit tsekata täältä.

Näin kierrätät Arctic Warriors -tuotteet

Tutustu blogiimme

Lapin yrtit - kansanparantajan perillinen blogi
Vuoden innovatiivisin maaseutuyritys vuonna 2015
Avainlippu myönnetty kotimaisista raaka-aineista ja työstä
Official Finland's 100 birthday product
Virallinen Suomi100 -tuote: Kerkkä-kuusenkerkkäjauhe
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.