Leijonan luolassa

Näe ja koe suuret tunteet ohjelman takana – tilaa video Leijonan luolan kulisseista!

Olemme mukana Leijonan luola -ohjelmassa, jossa haemme rahoitusta kasvullemme. Kyseessähän on tosi tv –sarja, jossa viisi suomalaista sijoittajaleijonaa etsii bisnesideaa, jota lähteä rahoittamaan.

Leijonat ovat: sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, businessenkeli Riku Asikainen, investointipankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen.

Ohjelman kuvauksissa oli meiltä tuotepäällikkömme Katja ja toimitusjohtajamme Ilkka. Kokemus oli suoraan sanottuna kuumottava, mutta hauska.

Pedon raadeltavaksi

Tuntui, että ajatus mennä tv-kameroiden eteen vakuuttamaan leijonat tuotteistamme tuntui kuin olisimme menossa pedon raadeltavaksi, mutta samalla olimme hyvin luottavaisia laadukkaisiin tuotteisiimme. Kutsuimme keskenämme ohjelmaa Suden suuksi, jottemme vahingossa liian aikaisin lipsauttaisi, että olemme siinä mukana.

Saimme erinomaista sparrausta esiintymiseen Rovaniemen omalta pojalta, Lentävän Poron teatterin Jussi Jokiselta, jonka neuvojen avulla saimme settiin rentoutta ja silmäkulmaan pilkettä.

Emme valitettavasti saa kertoa vielä miten meidän ohjelmassa kävi, mutta Leijonan luolan koko tuotantokausi on nähtävissä jo Ruutu+ -palvelussa. Jakso, jossa olemme mukana esitetään Nelosella maaliskuun puolivälissä.

Tilaa paljastusvideo

Pääset välittömästi katsomaan Paljastusvideoiden osat 1 ja 2, jossa kerromme, miten miten valmistauduimme ohjelmaan ja paljastamme miten meidän lopulta kävi. Jos haluat päästä kanssamme kulissien taa,  kirjaudu Suden suu -sähköpostilistallemme! Samalla pääset joukkoon, jotka saavat meiltä neljä kertaa vuodessa lähes legendaarisen tarjouskirjeemme, missä joka kerta mukana aivan älytön Pölöjätarjous!

Superbonus! Videosivulla myös muutama mujuva tarjous!

Tilaa pääsy videoihin klikkaamalla tästä!

Tutustu tuotteisiimme helposti

fb_logo
twitter-logo
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.