Yrtit Suomen Lapista Luomme työtä Lappiin

Raaka-aineemme

Kaikki käyttämämme kasvit ovat kasvaneet Suomen Lapissa. Tutkimusten mukaan Lapin kesän yötön yö ja kylmät ja pimeät talvet tekevät kasveistamme voimakkaampia ja ravinnerikkaampia kuin muualla kasvaneet. Käyttämällä tuotteissamme vain lappilaisia kasveja tuomme leipää myös pohjoisen pienviljelijöille ja kerääjille. Samalla saamme olla varmoja tuotteidemme ainutlaatuisesta puhtaudesta.

Väinönputken viljely onnistuu arktisilla alueilla

Väinönputki

Väinönputki (Angelica Archangelica) on yksi Lapin voimakkaimmista kasveista. Se on hyvin antibakteerinen kasvi, joka pitää flunssan loitolla ja vahvistaa vastustuskykyäsi.

Ruusujuuri

Ruusujuuri

Ruusujuuren (Rhodiola Rosea) kauniin nimen takana piilee taistelijayrtti, jota on käytetty rohdoskasvina jo yli tuhat vuotta. Ruusujuuri on adaptogeeninen arktinen yrtti, joka antaa lisää vireyttä, auttaa keskittymään, edistää palautumista ja tasapainottaa rauhattoman mielen.

Nokkonen, tietoa nokkosen käytöstä ja keräämisestä.

Nokkonen

Nokkonen (Urtica dioica ssp. sondenii ja Urtica dioica ssp. dioica) on oikea ravinteiden tehopakkaus. Siinä on enemmän rautaa kuin pinaatissa, enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa ja kalsiumia kuin maidossa.

Pohjoinen maariantuoksuheinä

Pohjoinen maariantuoksuheinä

Pohjoinen maariantuoksuheinä (Hierochloë Hirta ssp. Arctica) maistuu makealle ja tuoksuu upealle.

Villi nokkosen siemen

Nokkosen siemen

Nokkosen siemenessä on kaikki nokkosen erinomaiset ominaisuudet., mutta moninkertaisena. Lisäksi ne sisältävät kaikkia ihmisen tarvitsemia rasvahappoja ja runsaasti E-vitamiinia. Siemenet ovat kaikkein ravinteikkain osa nokkosta, joka on koko kasvi oikea ravinteiden tehopakkaus.

Kuusenkerkkä

Kuusenkerkkä

Kuusenkerkässä on runsaasti A- ja C-vitamiinia, hivenaineita ja antioksidantteja eli se on todellista ruostesuojaa kehollesi. Kuusenkerkkä sisältää antibakteerisia eteerisiä öljyjä, jotka vähentävä kehon tulehdustilaa ja edistävät liman, hien ja sapen eritystä.

Mustikka Lapista

Mustikka

Metsämustikka (Vaccinium myrtillus) on maukas ja helposti tunnistettava marja, joka on todellista villiä superfoodia, jonka rinnalla suurikokoisempi mutta mauttomampi pensasmustikka on kuin kalpea haamu.

Puolukka Lappi

Puolukka

Puolukka on pirtejä ja upeanvärinen marja, joka on syyttä jäänyt hieman mustikan varjoon. Vaikka puolukka ei sisälläkään isoa määrää vitamiineja, on sillä monia muita terveysvaikutuksia.

Hunaja

Hunaja on kullankeltainen luonnonaarre, joka antaa luonnollista energiaa ja makeutta eikä ärsytä vatsaa.

Kasviglyseroli

Kasviglyseroli on yksi parhaista uutosaineista, sillä sen avulla saamme hyödynnettyä kasveista niin vesi- kuin rasvaliukoiset vaikuttavat aineet.

Haluatko tietää, miten teemme tuotteemme?

Tutustu tuotantoomme

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.