Ostoskorisi on tyhjä!
Hunaja on sataprosenttinen luonnontuote, jossa on luontaisten sokerien lisäksi tärkeitä entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita. Se on luontaisesti makeaa ja nostaa verensokeria tasaisemmin kuin valkoinen sokeri. Lisäksi se on hellä vatsalle.
Hunajatuotteissamme käytetyn hunajan saamme kotimaisilta hunajantuottajilta käsittelemättömänä ja ilman täyteaineita. Tällaisesta kuumentamattomasta ja suodattamattomasta hunajasta käytetään usein nimitystä “raakahunaja”, mutta hunajan kauppanimiä määrittävä asetus ei kuitenkaan tunne sellaista termiä, joten sitä ei tulisi esimerkiksi Suomen Mehiläishoitajain Liiton mukaan sen epämääräisyyden vuoksi käyttää. “Raakahunaja” on kasvattanut terminä suosiotaan, koska jotkin ihmiset kokevat saavansa herkistymisoireita esimerkiksi juoksevista ulkomailta tuoduista hunajatuotteista, mutta kokeneet toisaalta kotimaiset ja käsittelemättömät vaihtoehdot näiltä osin itselleen sopivammiksi. Syitä eroihin voi hakea esimerkiksi hunajan tuotantoalueiden toisistaan poikkeavista kasvilajeista, mutta myös tuotteiden käsittelytavoista ja hunajaan päätyvistä täyte- ja lisäaineista.
Käyttämämme hunaja on kuitenkin hunajaa aidoimmilla ja se tarkoittaa myös sitä, että siinä missä kaikki sen hyvät ominaisuudet ovat tallella, sen koostumus voi myös ajan saatossa kiteytyä, eli kovettua pakkaukseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuote olisi pilalla. Voit pehmentää tuotteen lämmittämällä sitä hellästi.
Hunajaa ei suositella alle yksivuotiaille lapsille.