Kasviglyseroli - paras luonnollinen uutosaine

Kenties paras luonnollinen uutosaine maailmassa

Kasviglyseroli eli kasviglyseriini on puhdas luonnontuote ja yksi parhaista uutosaineista, koska se liuottaa sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita. Käyttämällä kasviglyserolia takaamme sen, että kuluttaja saa tuotteistamme Lapin yrttien parhaat ainesosat.

Vaikka kasvisglyseroli on hieman makean makuinen, sillä on matala glykeeminen indeksi ja se ei nosta verensokeria, joten se sopii myös diabeetikoille. Kasviglyseroli tuo tuotteisiimme luontaista makeutta.

Kasvisglyseriini imeytyy hyvin mm. limakalvojen läpi, joten imeytyvyys tuotteessa on nopeaa ja todella tehokasta. Myös hampaat pitävät glyserolista, sillä ei ruoki plakin kasvua ja reikiintymistä.

Kasviglyseroli takaa myös erinomaisen säilyvyyden, eikä sitä käytettäessä tuotteeseen tarvitse lisätä mitään ylimääräisiä säilytysaineita.

Glyseroli sitoo vettä, joten se on  hyvä kehon nesteyttäjä esim. urheilua ajatellen.

Kasviglyseroli kuuluu kolmearvoisiin alkoholeihin eli trioleihin, mutta se ei siis ole etanolialkoholia, joten se soveltuu lapsille ja muille, jotka eivät halua käyttää päihdyttävää alkoholia.

Mikäli aiot hyödyntää glyserolia elintarvikkeissa tai uutteissa, käytä aina luonnolista kasviglyserolia teollisen sijaan. Terveellisyyden lisäksi huomaat, että sen makukin on paljon parempi.

Kasviglyserolin tuotanto

Kasviglyserolimme tulee Englannista pieneltä yksityiseltä tilalta, sillä emme ole onnistuneet löytämään kotimaista luonnollisen kasviglyseriinin valmistajaa. Mikäli tiedät kotimaiset luonnollisen kasviglyserolin tuottajan , vinkkaahan meille siitä! Se on puhdas ja allergiavapaa luonnontuote, joka syntyy rapsin tuotannon sivutuotteena. Vastoin yleistä luuloa rapsista valmistetut tuotteet eivät ole epäterveellisiä vaan yleensä päinvastoin. Ainoastaan rypsistä tehdyn öljyn kovaa kuumentamista ja käristämistä kannattaa välttää.

Käyttämämme kasviglyseroli täyttää EU:n laatustandardit (European Pharmacopoeia (EP) Specification). Kasviglyseroli on pakattu kierrätettävään materiaaliin.

Tuotteemme, jotka sisältävät kasviglyserolia

Lapin yrtit - kansanparantajan perillinen blogi
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.