Kutsu kaverisi ja tienaa 9€

Sanansaattajat

Uudet sanansaattajat ovat löytyneet!

Tutustu upeisiin sanansaattajiimme, jotka vievät kukin omalla tavallaan ja tahollaan eteenpäin lappilaisten voimayrttien ilosanomaa!

Sinä saatat olla seuraava sanansaattajamme. Seuraa meitä somessa ja tilaa uutiskirje, niin et missaa hakua.

fb_logo
twitter-logo

Siiri Partanen – taiteen moniottelija, sinnikäs seikkailija

Olen monta koulua kahlannut ammattinäyttelijä ja -muusikko. Työskentelen Rovaniemen teatterissa näyttelijänä. Taiteentäyteisen arkeni vastapainona rakastan luonnossa retkeilemistä, kaikenlaista liikuntaa ja vegaanisten ruokien kokkaamista. Kasvoin Keski-Suomessa, mutta olen tehnyt kodin aina sinne, mistä olen itseni milloinkin löytänyt. Olen lähituotantoa ja ekologisuutta kannattava, tiedostava kuluttaja sekä helposti innostuva, kokeilunhaluinen ja uusiin juttuihin avoimin mielin sukeltava heittäytyjä. Rakastan ennakkoluulottomia ja rohkeita suunnannäyttäjiä. Tästä syystä Arctic Warriors inspiroi minua ja haluan omalta osaltani edistää lappilaisen soturiasenteen leviämistä ympäri maailmaa. Tueksi tutkimusmatkoilleni otan Arctic Warriorsin eväät ja arvot.

Kuva: Anne Lius-Liimatainen

Juha Härmäaho – soturiasenteella polkujuokseva isä

Olen vakavasta masennuksesta selvinnyt kahden pienen tyttären isä. Polkujuoksu, maastopyöräily, luonnossa eräily sekä kalastus toimivat vastapainona laskentainsinöörin toimistotyölle sekä ruuhkavuosien lapsiperheen arjen pyörittämiselle. Juoksusta on tullut erityisen tärkeä itseni hoitomuoto joka toimii psyykkisenä terapiana sekä fyysisen kunnon ylläpitäjänä. Erityisesti haluan kehittyä ja saavuttaa omia tavoitteitani ja haaveitani polkujuoksussa. Yksi omatoiminen 100 km juoksu on tehtynä, ja se ei jää pisimmäksi JUISSISOTURIN juoksumatkoista! Urheilusuorituksia, perheenisän arkea sekä yleistä hyvinvointia tukemaan sopii erityisen hyvin Arctic Warriorsin-tuotteet joihin tutustuin ensimmäisen kerran viime vuoden alku syksystä. Voin sanoa jääneeni ”koukkuun” välittömästi.

Marianne Leimio – triathlonille treenaava sairaanhoitajamama

Olen 29-vuotias sairaanhoitaja. Asun mieheni ja pienen tyttäremme kanssa Sveitsissä jäätikköjärven vieressä. Olen kiinnostunut puhtaasta ruuasta ja triathlonista. Tavoitteenani onkin päästä kesäkuussa Lahden puolikkaassa Ironmanissa maaliin! Kerron treenaamisestani ja arjestamme Instagramissa Mamathlon-tililläni ja samannimisessä blogissa. Arctic Warriorsiin tutustuin vuonna 2017, kun pääsin pesemään Narkaukseen juuria. Oli todella mielenkiintoista nähdä ja kokea, mistä suomalainen superfood tulee ja miten sitä käsitellään! Reissussa tutustuin ensimmäistä kertaa väinönputkeen ja ruusujuureen. Eli Mahtiin ja Sinniin. Siitä lähtien ne ovat olleet meidän perheessä säännöllisessä käytössä!

Pekka Pudas – karski kitarasankari, lempeä kasvattaja

Oman elämäni supersankari, joka yrittää kasvattaa lapsistaan itseään fiksumpia ihmisiä opettamalla heille terveitä elämäntapoja, kestäviä arvoja ja hyvää suhdetta ihmisiin sekä luontoon. Leivän pöytään tuo lapsiperheiden parissa tehtävä työ ja vapaa-ajan täyttää perheen kanssa puuhastelu ja lukuisat harrastukset, joista musiikki, luonnon parissa tuuskaaminen ja punttisali ovat tärkeimmät. Joutessani saatan kirjoittaa vaikka näytelmän. Arctic Warriorsin tuotteet sopivat meille osaksi terveellisiä elämäntapoja sekä antamaan puhtia ja sinniä niin treenamiseen kuin retkeilyyn.

Satu Kujanpää – 4 lasta kasvattanut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen

Tehtyäni yli 20 vuotta työtä luokan- ja erityisopettajana, hyppään uuteen elämänvaiheeseen ryhtyessäni syksyllä 2020 päätoimiseksi yrittäjäksi. Ihmiseksi rakastettu Oy tuottaa palveluita, jotka tukevat ihmisen kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Haluan jakaa ihmisille tietoa hyvinvoinnista ja kertoa tarinaani, koska itsekin olen saanut seurata inspiroituneena onnistujien matkaa. Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ei voi erottaa kehoa ja mieltä. Samoin on Arctic Warriorsin tuotteissa, joissa käsi kädessä kulkevat kirkkaat värit, houkuttelevat tuoksut ja puhtaat maut!

Axel Kantanen, Finnish Champion 2018, BMX Racing Development Team Finland

Aloitin BMX racing harrastuksen syksyllä 2012, kun suomen ensimmäinen kansainväliset kriteerit täyttävä rata valmistui Helsingin Kivikkoon ja kotiseurani BMX Helsinki aloitti toimintana.

Olen kilpaillut aktiivisesti sekä koti- että ulkomailla, ja 2018 voitin ensimmäisen Suomen mestaruuden.

BMX racing kilpailuissa ajetaan kolme alkuerää, mahdolliset välierät ja finaali. Osallistujamäärästä riippuen voi yhdessä kisassa olla jopa 6 lähtöä, joissa jokaisessa täytyy antaa kaikkensa!

Aika palautumiseen kilpailulähtöjen välillä on lyhyt mikä asettaa jaksamiselle omat haasteensa. Käytän Arctic Warrios Puhtia harjoitusten lisäksi myös kilpailuissa joissa otan shotin heti eräajon jälkeen nopeuttamaan palautumista.

Lajina Bmx racing vaatii räjähtävää voimaa, nopeutta, vauhtikestävyyttä ja äärimäistä pyöränkäsittelytaitoa. Parasta lajissa on mielestäni vauhti, lajin teknisyys ja monipuolisuus sekä ISOT hypyt.

Tavoitteeni on kehittyä idolini Connor Fieldsin kaltaiseksi vahvaksi kuskiksi ja edustaa Suomea arvokisoissa. Unelman saavuttaminen vaatii monipuolista harjoittelua. Tällä hetkellä pääpaino harjoittelussa on siirtymässä taito-ominaisuuksien kehittämisestä fysiikkapuolelle.

Ride Hard!

Axel on ollut sanansaattajamme jo vuodesta 2015. Haluamme edelleen tukea tämän nuoren miehen vauhdikasta menoa.

Kutsu ja ansaitse

X
Kirjaudu sisään, jotta pääset jakamaan linkin ja ansaitsemaan!
Rekisteröidy

Saatavilla olevat kupongit

X
ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA