Sanansaattajat

Etsimme uusia sanansaattajia! Oletko se sinä?

Oletko sinä seuraava sanansaattajamme?

Etsimme tosi elämän arktisia sotureita eli tavallisen arjen tallaajia sanansaattajiksemme. Sanansaattajanamme jaat kokemuksiasi ja innostat muita tuotteidemme käyttäjiksi sosiaalisen median kanavissa.

Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa?
Uskallatko roilotella eli laittaa itsesi likoon ja kokeilla uutta ilman epäonnistumisen pelkoa?
Onko hyvinvointi sinulle iloinen asia ilman ylenmääräistä hifistelyä ja ryppyotsaista suorittamista?

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla etsimämme henkilö!

Sanansaattajana saat:
· lappilaista superfoodia komeron täyteen
· yrttitietämystä, jota ei ole tarjolla kirjoissa eikä Googlessa
· lisänäkyvyyttä omiin somekanaviisi
+ pääset edistämään suomalaista pienyrittäjyyttä

Sinulta odotamme:
· Aitoa innostusta ja kiinnostusta kertoa Arctic Warriorsista sosiaalisessa mediassa
· Iloista ja ennakkoluulotonta asennetta. Emme kestä kitisijöitä.
· Aloitteellisuutta ja rohkeita ideoita

Jos kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja omista odotuksistasi meitä kohtaan tavalla, joka itsellesi on luontevin.

Sähköiset viestit: info@arcticwarriors.fi
Etanaposti ja savumerkit: Jokelantie 1654, 97675 Narkaus

Valitsemme kaikkien 9.2.2020 mennessä saapuneiden hakemusten joukosta 4 sanansaattajaa vuoden 2020 ajaksi.

Alla pääset tutustumaan aiempiin sanansaattajiimme. Haluaistiko jatkaa heidän upeaa työtään lappilaisten luonnonantimien sanansaattajana?

Irini Papanthimou

Irini Papanthimou - supervoimia omaava kotihoidon työntekijä

Lapsena tumman ja pyöreän ulkomuodon takia kiusattu, reumaatikko, kahden koiralapsen äiti, superavokki, kotihoidon työntekijä (se vaatiikin jo supervoimia), intohimoinen vegekokkailija ja -leipuri, bloggari, pikkubodari, oman elämäni Jani Sievinen, metsässä samoilija, ikuinen unelmoija ja unissakävelijä. Kas näin! Aika kivasti menee nykyään, vaikka alku olikin vähän tahmainen.

Siitä asti, kun Gojit ja muut rynnistivät Suomen markkinoille olen miettinyt, että mitä hulluutta! Meillähän on omat maat ja mannut täynnä superfoodia, miksi rahdata niitä toiselta puolelta maailmaa. Sitä paitsi, puolukka on maultaankin parempi kuin goji.

Pari vuotta sitten mietin, miten itse voisin levittää kasvisruoan ilosanomaa. Syntyi blogi – Vegepäiväkirjani-, joka on laajentunut ruokablogista lifestyleblogiksi. Blogistani onkin tullut tärkeä osa arkeani. Jaan viikottain blogissa makeita ja suolaisia reseptejä sekä erilaisia vinkkejä koskien esimerkiksi vegaanista kosmetiikkaa.

Satu Hanhela, pitkän päivän aktiivinen toimistorotta

Olen pitkät päivät toimistorotta, mikä vaatii vastapainoksi luonnossa liikkumista ja jatkuvaa aktiivista elämää. Nuoruudessa satojen suunnistuskilpailujen saattelemana liikun metsässä kuin kotonani, tosin nykyään vauhti ei niin päätä huimaavaa ole ja pahimmat suotkin kierrän mielelläni. Maastossa tulee myös rullailtua maastopyörällä läpi vuoden. Hiljattain, kun ikä on alkanut jo painamaan, olen joutunut tarkastelemaan ruokavalioani uudestaan. Olen tehnyt isoja muutoksia ruokavaliooni ja nykyään pyrin syömään aina mahdollisimman puhdasta ja laadukasta ravintoa, jota myös Arctic Warriors tuotteet tukee vallan mainiosti.

Samu Hanhela
Kaisa Raatikainen

Kaisa Raatikainen, sairaanhoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä

Olen sairaanhoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä Kuopiosta. Elelen lapsiperheen arkea, joka on välillä haastavaa ja välillä hyvinkin hullunkurista, varsinkin kun talossa on kaksi esiteiniä.

Sopivasti rämäpäinen, iloinen ja positiivinen asenne auttaa elämän kiemuroissa ja hommassa pitää olla hassuttelua ja irrottelua, vaikka välillä peetä sataakin niskaan. Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti.

Olen ikuinen haaveilija ja luonnonlapsi. Rakastan reissaamista, luontoa, retkeilyä ja telttailua, josta saankin valtavasti energiaa ja hyvää oloa. Uutena harrastuksena on vaellus ja riippumattoretkeily. Se tunne, kun nukut riipparissa taivaan alla ja aamulla herätessäsi näet heti luonnon kauneuden, huikeeta! Ja lappiinhan olen rakastunut jo pikkutyttönä, sinne on aina vain päästävä uudelleen ja uudelleen.

Työssäni autan ihmisiä voimaan paremmin ja luonnollisuus on minulle tärkeää, siksi arvostan Arctic Warriorsin monipuolisia ja tehokkaita tuotteita. Haluan kannustaa sinua olemaan rohkeasti oma itsesi ja tavoittelemaan unelmiasi, niin minäkin teen.

Tiina Kivelä, entinen lupaava suunnistaja

Olen entinen lupaava nuori (suunnistaja), wannabe-vuorikiipeilijä, kestävyysurheilija ja ihan hyvä retkeilijä. Perusleirini löytyy Lapista napapiirin paremmalta puolelta, mutta nykyisin vietän suurimman osan ajastani kakkosleirissäni Sveitsin Alpeilla. Elän tavalla tai toisella matkailua kaiken valveillaoloajan ja koska köyhällä ei ole varaa huonoon pyrin tekemään kaiken mahdollisimman hyvin, kestävästi ja laadukkaasti. Sekä inspiroimaan muita samaan. Parhaita havaintopaikkoja lajilleni ovat hiihtoladut, vapaalaskumekat, luonnonpolut pyöräilyyn ja juoksuun, vuoret, laaksot, luonnonvedet ja hyvää ruokaa ja juomaa tarjoavat keittiöt, ravintolat ja leirit.

Tiina Kivelä
miika-sanansaattaja

Miika Saloranta, muusikko

Olen tehnyt töitä musiikkiurani eteen jo vuosikymmenen ja lopultakin olen siinä pisteessä uraani kuin olen tavoitellutkin. Olen paljon tien päällä, sillä viihdytän ihmisiä noin sadalla keikalla vuodessa yötä päivää. Unirytmi meneekin helposti sekaisin ja energiansaanti on haasteellista, joten tutustuin ruusujuuren vaikutuksiin. Taistelija onkin erityinen suosikkini Arctic Warriorsin tuotteista, sillä se helpottaa heräämistäni raskaan keikkareissun jälkeen ja auttaa minua ymmärtämään aamuvirkkuja.

Axel Kantanen, Finnish Champion 2018, BMX Racing Development Team Finland

Aloitin BMX racing harrastuksen syksyllä 2012, kun suomen ensimmäinen kansainväliset kriteerit täyttävä rata valmistui Helsingin Kivikkoon ja kotiseurani BMX Helsinki aloitti toimintana.

Olen kilpaillut aktiivisesti sekä koti- että ulkomailla, ja 2018 voitin ensimmäisen Suomen mestaruuden.

BMX racing kilpailuissa ajetaan kolme alkuerää, mahdolliset välierät ja finaali. Osallistujamäärästä riippuen voi yhdessä kisassa olla jopa 6 lähtöä, joissa jokaisessa täytyy antaa kaikkensa!

Aika palautumiseen kilpailulähtöjen välillä on lyhyt mikä asettaa jaksamiselle omat haasteensa. Käytän Arctic Warrios Puhtia harjoitusten lisäksi myös kilpailuissa joissa otan shotin heti eräajon jälkeen nopeuttamaan palautumista.

Lajina Bmx racing vaatii räjähtävää voimaa, nopeutta, vauhtikestävyyttä ja äärimäistä pyöränkäsittelytaitoa. Parasta lajissa on mielestäni vauhti, lajin teknisyys ja monipuolisuus sekä ISOT hypyt.

Tavoitteeni on kehittyä idolini Connor Fieldsin kaltaiseksi vahvaksi kuskiksi ja edustaa Suomea arvokisoissa. Unelman saavuttaminen vaatii monipuolista harjoittelua. Tällä hetkellä pääpaino harjoittelussa on siirtymässä taito-ominaisuuksien kehittämisestä fysiikkapuolelle.

Ride Hard!

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.