Sanansaattajat

Sanansaattajamme ovat arjen sankareita

Sanansaattajamme ovat todellisen elämän arktisia sotureita.

He ajavat arktisten sotureiden asiaa turuilla ja toreilla. Edustavat meitä omassa arjessaan.

Seuraavan kerran haemme uusia sanansaattajia vuoden 2019 lopussa. Mikäli olet kiinnostunut sanansaattajuudesta, niin kannattaa seurata sosiaalisen median kanaviamme, jotta saat tiedot uusista hauista.

Mikäli haluat, että sponsoroimme sinua tai edustamaasi tahoa ole yhteydessä Tuijaan.

Kerro yhteydenotossa perusasioiden lisäksi se, miksi juuri meidän pitäisi sponsoroida asiaasi ja mitä me siitä hyödymme.

Eeva Pöllänen, luonnon ja vauhdin puolesta liputtava SM-tason alamäkipyöräilijä

Rakastuin kovavauhtiseen ja hurjasti ajotekniikkaa vaativaan alamäkipyöräilyyn ensipolkaisulla, samalla tavalla kuin ihastuin Arctic Warriorsin tuotteisiin ensimaistamalla.

Viime vuonna saavutin kotimaassa SM-kultaa ja tänä vuonna tähtäimessä myös muissa Pohjoismaissa järjestettävät kilpailut. Laji vaatii intensiivistä voima-, koordinaatio- ja tekniikkaharjoittelua, peruskuntovaatimusten ollessa myös kovat. Kisoissa kilpalaskuja on vain kaksi, parempi aika jää voimaan ja yksikin virhe voi radikaalisti muuttaa lopputulosta.

Ravinnon ja ruokasuunnittelun tärkeyttä ei voi liikaa korostaa lajissa, jossa sadasosat ratkaisevat. Kehon ja mielen tulee pystyä saumattomaan yhteistyöhön. Arctic Warriorsin tuotteista Sinnin nappaan ennen kisalaskua ja Puhti boostaa harjoituksissa jaksamista. Mahti kulkee aina matkassa; sillä taltutan flunssaoireet heti alkuunsa. Kehostani saan maksimitehot irti lisäämällä Kuusenkerkkää juomaveteeni. Suomalaisista superfoodeista saan parasta mahdollista polttoainetta ihmismoottoriini ja suoritusten paranemisen ohella myös mieleni hyrisee onnellisen tasapainoisena.

Kati Vehmas, Napapiirin seikkailija

Seikkailu-urheilussa mahtavinta on olla luonnossa ja nähdä niitäkin upeita paikkoja, joita ei turistimatkalla pääse näkemään. Luonto on tärkeä osa lajia: se antaa, mutta myös haastaa. Ympärivuorokauden jaksaminen yhdessä joukkueen kanssa, ja kelissä kuin kelissä matkan taittaminen antaa jotain sellaista mitä ei sohvalla istumalla tavoita.
Harjoittelen mahdollisimman tasaisesti kaikkia seikkailu-urheilun lajeja: juoksua, melontaa ja pyöräilyä. Talvisin hiihdän ja vaellan. Vahvuuteni on pyöräilyssä, mutta fokukseni heikkouksien kehittämisessä. Vuorokauden juoksuosuuden jälkeen kun pitäisi vielä jaksaa kirmata pyörällä toinen mokoma ja meloa pariin otteeseen päälle. Kilpailen säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteenani on pystyä kilpailemaan kansainvälisellä tasolla ja parantaa suoritustani kerta kerralta

Kati Vehmas
Tuomas Hietala

Tuomas Hietala, Travelling Trainer

Olen lappilainen pitkänlinjan kuntovalmentaja ja urheilun moniottelija. Painotan valmennuksissani luonnollista tapaa tehdä asioita samalla suorittamista välttäen. Haluan tuoda lifestyle-tyyppisiä inspiroivia treenitarinoita ja -vaihtoehtoja kaikille.

Mikko Nevalainen, aktiivisen elämän tavoittelija

Mie oon Nevalaisen Mikko ja tulen täältä pohjoisesta, Rovaniemeltä. Meikän juttu on pyöräily. Kulutan renkaita niin mettäpoluilla reenaten kuin asfaltilla kuntoa kohottaen.

Arctic Warriors on ollut meikän tukena jo syksystä 2014 asti, kun kävin kokeilemassa rajojani kauden 2014 enduropyöräilyn päätöskisoissa Tahkolla. Reenikassissa ja juomarepussa kulkee aina Puhtia mukana antamassa lisäbuustia treenamiseen. Aamupalalla meikäläisen herättää Mahti ja palautumisesta huolehtii Sinni.

Meikän motto: Aktiivisen Elämän Tavoittelija. Olen ollut sitä jo ennen kuin siitä tuli trendikästä.

Mikko Nevalainen
Siri Närä

Siri Närä, somettava joogaaja

Aikoinaan amerikkalaisessa jalkapallossa sattuneen pahan nilkkaloukkaantumisen takia jouduin jättämään kilpajuoksun ja etsimään uuden lajin. Kokeilin tanssia, uintia ja pyöräilyä, mutta lopulta päädyin valmentamaan ala-asteikäisille yleisurheilua ja itse treenasin won hwa dota. Kamppailulajiharrastus jäi opiskelun ja töiden vuoksi. Halusin tällä kertaa kokeilla systeemiä, jossa en niinkään keskity yhteen lajiin, vaan pyrin voittamaan itseni. Tällä hetkellä kisaan itseni kanssa joogassa, pilateksessa sekä punttitreenissä. Tarkoituksenani on saada pidettyä itseni aktiivisena ja hyvässä kunnossa, kuitenkaan tekemättä treenistä pakkopullaa.

Loukkaantuminen edelleen ajoittain kipuilee ja koittaa rajoittaa harrastustoimintaa, mutta aina on lajeja joihin ei molempia nilkkoja tarvita! Lisäapuna pahoissa paikoissa on vielä suosikkini Taistelija, joka rentouttavan joogan kanssa nautittuna tekee ihmeitä stressaantuneelle kropalle ja mielelle.

Axel Kantanen, Finnish Champion 2018, BMX Racing Development Team Finland

Aloitin BMX racing harrastuksen syksyllä 2012, kun suomen ensimmäinen kansainväliset kriteerit täyttävä rata valmistui Helsingin Kivikkoon ja kotiseurani BMX Helsinki aloitti toimintana.

Olen kilpaillut aktiivisesti sekä koti- että ulkomailla, ja 2018 voitin ensimmäisen Suomen mestaruuden.

BMX racing kilpailuissa ajetaan kolme alkuerää, mahdolliset välierät ja finaali. Osallistujamäärästä riippuen voi yhdessä kisassa olla jopa 6 lähtöä, joissa jokaisessa täytyy antaa kaikkensa!

Aika palautumiseen kilpailulähtöjen välillä on lyhyt mikä asettaa jaksamiselle omat haasteensa. Käytän Arctic Warrios Puhtia harjoitusten lisäksi myös kilpailuissa joissa otan shotin heti eräajon jälkeen nopeuttamaan palautumista.

Lajina Bmx racing vaatii räjähtävää voimaa, nopeutta, vauhtikestävyyttä ja äärimäistä pyöränkäsittelytaitoa. Parasta lajissa on mielestäni vauhti, lajin teknisyys ja monipuolisuus sekä ISOT hypyt.

Tavoitteeni on kehittyä idolini Connor Fieldsin kaltaiseksi vahvaksi kuskiksi ja edustaa Suomea arvokisoissa. Unelman saavuttaminen vaatii monipuolista harjoittelua. Tällä hetkellä pääpaino harjoittelussa on siirtymässä taito-ominaisuuksien kehittämisestä fysiikkapuolelle.

Ride Hard!

miika-sanansaattaja

Miika Saloranta, muusikko

Olen tehnyt töitä musiikkiurani eteen jo vuosikymmenen ja lopultakin olen siinä pisteessä uraani kuin olen tavoitellutkin. Olen paljon tien päällä, sillä viihdytän ihmisiä noin sadalla keikalla vuodessa yötä päivää. Unirytmi meneekin helposti sekaisin ja energiansaanti on haasteellista, joten tutustuin ruusujuuren vaikutuksiin. Taistelija onkin erityinen suosikkini Arctic Warriorsin tuotteista, sillä se helpottaa heräämistäni raskaan keikkareissun jälkeen ja auttaa minua ymmärtämään aamuvirkkuja.

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.