Tiimi

Intohimoiset yrittäjät, jotka haluat pitää Lapin elävänä

Katja Misikangas

Katja Misikangas

Tuotepäällikkö, partneri

Tuotekehitys, laadunvarmistus, luennot ja raaka-aineiden hankinta.

0400 391 656

katja.misikangas@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Katja Misikangas on idean äiti. Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä Katja on imenyt tiedon Lapin yrteistä äidin maidossa, sillä hänen isoisänsä oli tunnettu kansanparantaja. Äitinsä jalanjälkiä seuraten Katja on oppinut yrttien salat ja toiminut vuosia luontaistuotealan yrittäjänä ja toimiikin tuotepäällikkönämme. Katja on myös Suomen luontoyrittäjyysverkoston puheenjohtaja. Katjan suosikkiyrtti on väinönputki eli ”väiski”, jonka ansiosta hän itse eikä hänen lapsensa ole juuri flunssia sairastaneet.

Ilkka Kauppinen

Ilkka Kauppinen

Toimitusjohtaja, partneri

Vienti, verkkokaupat, myymäläketjut ja laskutus.

050 562 0638

ilkka.kauppinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Ilkka Kauppinen on paitsi intohimoinen Lapin kairojen kulkija myös toimitusjohtajamme. Ilkka on yksi Suomen tunnetuimpia internetmarkkinoinnin asiantuntijoita ja toiminut pitkään johdon konsulttina. Ilkan suosikki on PUHTI hunaja-yrttishotti, sillä häntä ällötti ajatus laittaa lisäaineiden kyllästyttämiä urheilugeelejä suuhunsa.

Tuija Kauppinen

Tuija Kauppinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri

Myynti, markkinointi, mediayhteistyö, tilaukset, rekrytointi ja sponsorointi.

050 493 6573

tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Tuija Kauppinen on liikunnallinen pohjoiskarjalaistyttö, jonka sydän sykkii Karjalan kunnaiden lisäksi Lapille. Viestintä- ja ravintovalmentajataustan omaavan Tuijan suosikkiyrttejä ovat ruusujuuri ja nokkonen. Runoileva myynti- ja markkinointipäällikkömme riimittee liikeideamme osuvasti näin: Miksi tuoda merten takaa macaa, kun omat luonnonantimet maassa makaa?

Mahtavat työntekijämme ympäri Suomea

Annakaisa Kilpinen

Annakaisa Kilpinen

Myyntiedustaja, pääkaupunkiseutu

050 402 7376

annakaisa.kilpinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo
Annakaisa on myynnin rautainen ammattilainen, jonka työtä Ilkka on päässyt ihailemaan jo 25 vuotta. Myynnin lisäksi Annakaisa on kierrättämisen ja vanhasta uuden tekemisen eli tuunauksen ammattilainen, Strömssöstäkin tuttu ohjelmapalveluyrittäjä Tuunaajamutsi.
Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Tuote-esittelijä

Olen 25 vuotias, Helsingissä asuva energinen tyttö. Olen luonteeltani todella puhelias ja saankin lisää energiaa uusien ihmisten tapaamisesta. Minulle tärkeitä asioita ovat matkustaminen, ystävien näkeminen ja ulkona liikkuminen. Rakastan uusien juttujen kokeilemista ja sitä kautta pääsinkin tutustumaan Arctic Warriorsin mahtaviin tuotteisiin. Kokkaaminen ja ruoan alkuperä on aina kiinnostanut minua ja arvostan kotimaisuutta, joten on mahtavaa päästä esittelemään Lapin superfoodeja täällä pääkaupunkiseudulla.

Toni Rissanen

Toni Rissanen

Tuote-esittelijä

Olen 30- vuotias ikinuori ihmettelijä Oulusta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja terveydestä yleensä. Kiinnostukseni on johdattanut minut opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Eityisesti minua kiehtoo tutkia erilaisten ruokien ja yrttien vaikutuksia ihmiskehoon. Siksi on suuri ilo olla osa Artic Warriorsin tiimiä, ovathan heidän tuotteensa kotimaista huippuluokkaa. Erityisesti arvostan puhtautta ja laatua lääkinnällisten yrttien kohdalla. Nämä kriteerit täyttyvät näissä Lapin huipputuotteissa. Luonnollisuus on Pop! Harrastuksiini kuuluukin luonnossa oleskelu ja luonnon tutkiminen. Vapaa-aikani kuluu myös mm. joogan, lenkkeilyn ja taiteilun parissa. Viime vuosina runoilu on erityisesti noussut sydänlajikseni. Runoja on mahtava jakaa työn ohessa hyvää fiilistä levittäen.

Töitä tarjolla!

Tarjoamme jatkuvasti erilaisia määräaikaisia työtehtäviä .

Kasvien kerääjiä, alkukesä, Lappi

Myynti- ja esittelytyöt, koko Suomi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tuijaan!

Mutta...

Me emme olisi mitään ilman viljelijöitämme!

Tutustu viljelijöihimme tästä

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.