Kutsu kaverisi ja tienaa 9€

Tiimi

Intohimoiset yrittäjät, jotka haluat pitää Lapin elävänä

Katja Misikangas

Katja Misikangas

Tuotepäällikkö, partneri

Tuotekehitys, laadunvarmistus, luennot ja raaka-aineiden hankinta.

0400 391 656

[email protected]

LinkedIn logo

Katja Misikangas on idean äiti. Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä Katja on imenyt tiedon Lapin yrteistä äidin maidossa, sillä hänen isoisänsä oli tunnettu kansanparantaja. Äitinsä jalanjälkiä seuraten Katja on oppinut yrttien salat ja toiminut vuosia luontaistuotealan yrittäjänä ja toimiikin tuotepäällikkönämme. Katjan mietteitä blogissamme ja podcastissamme. Katja on myös Suomen luontoyrittäjyysverkoston puheenjohtaja. Katjan suosikkiyrtti on väinönputki eli ”väiski”, jonka ansiosta hän itse eikä hänen lapsensa ole juuri flunssia sairastaneet.

Ilkka Kauppinen

Ilkka Kauppinen

Toimitusjohtaja, partneri

Vienti, verkkokaupat, myymäläketjut ja laskutus.

050 562 0638

[email protected]

LinkedIn logo

Ilkka Kauppinen on paitsi intohimoinen Lapin kairojen kulkija myös toimitusjohtajamme. Ilkka on yksi Suomen tunnetuimpia internetmarkkinoinnin asiantuntijoita ja toiminut pitkään johdon konsulttina. Ilkan suosikki on PUHTI hunaja-yrttishotti, sillä häntä ällötti ajatus laittaa lisäaineiden kyllästyttämiä urheilugeelejä suuhunsa.

Tuija Kauppinen

Tuija Kauppinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri

Myynti, markkinointi, mediayhteistyö, tilaukset, rekrytointi ja sponsorointi.

050 493 6573

[email protected]

LinkedIn logo

Tuija Kauppinen on liikunnallinen pohjoiskarjalaistyttö, jonka sydän sykkii Karjalan kunnaiden lisäksi Lapille. Viestintä- ja ravintovalmentajataustan omaavan Tuijan suosikkiyrttejä ovat ruusujuuri ja nokkonen. Runoileva myynti- ja markkinointipäällikkömme riimittee liikeideamme osuvasti näin: Miksi tuoda merten takaa macaa, kun omat luonnonantimet maassa makaa? Tuija on myös mahtimieli Kusetamme reilusti -kampanjan takana.

Mahtavat työntekijämme ympäri Suomea

Iris Sundelin

Iris Sundelin

Tuote-esittelijä

Olen 23 –vuotias energinen tapaus Tampereelta. Työskentelen liikunnan, hyvinvoinnin ja tapahtumien parissa, joten ihmisten kohtaaminen ja huipputuotteiden esittely ovat ehdottomasti mun juttu!
Harrastan paljon liikuntaa ja metsissä samoilua koiran kanssa. Välillä kuitenkin tulee myös tarve rauhoittua ja pysähtyä sohvalle, jolloin hyvän seuran lisäksi neulominen nollaa ajatukset.
Oma lempituotteeni kiireisen ja hektisen arjen keskellä on SINNI, joka on pelastanut monta uneliasta aamua!

Aino Saajoranta

Aino Saajoranta

Tuote-esittelijä

Olen 29- vuotias aurinkoinen likka alunperin Oulusta mutta opinnot ja työt ovat johdattaneet Helsinkiin, jossa olen nyt asunut jo tovin. Luonteeltani olen pirteä ja utelias ja yritän aina suhtautua ympärilläni tapahtuviin asioihin ns ”posin” eli positiivisuuden kautta. Kun en ole töissä jokapaikanhöylänä millon missäkin, joogaan, lenkkeilen ja tapaan ystäviäni. Espanjan kieli ja lattari kulttuuri on myös lähellä sydäntäni, sillä suoritin opiskelijavaihtoni Perussa. Vaikka maailmaa on tullut paljon kierrettyä, olen huomannut kuinka ihana maa Suomi on ja sen takia on erityisen hienoa seistä Arctic Warriorsin takana edustamassa mahtavia oman maan superfoodeja!

Toni Rissanen

Toni Rissanen

Tuote-esittelijä

Olen 30- vuotias ikinuori ihmettelijä Oulusta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja terveydestä yleensä. Kiinnostukseni on johdattanut minut opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Eityisesti minua kiehtoo tutkia erilaisten ruokien ja yrttien vaikutuksia ihmiskehoon. Siksi on suuri ilo olla osa Artic Warriorsin tiimiä, ovathan heidän tuotteensa kotimaista huippuluokkaa. Erityisesti arvostan puhtautta ja laatua lääkinnällisten yrttien kohdalla. Nämä kriteerit täyttyvät näissä Lapin huipputuotteissa. Luonnollisuus on Pop! Harrastuksiini kuuluukin luonnossa oleskelu ja luonnon tutkiminen. Vapaa-aikani kuluu myös mm. joogan, lenkkeilyn ja taiteilun parissa. Viime vuosina runoilu on erityisesti noussut sydänlajikseni. Runoja on mahtava jakaa työn ohessa hyvää fiilistä levittäen.

Iisu Suopajärvi

Iisu Suopajärvi

Tuote-esittelijä

Mie olen muka-aikunen oman elämäni Peter Pan, varustettuna välillä turhankin villillä mielikuvituksella ja seikkailunhalulla. Molen Rovaniemeltä kotosin ja täällä lapin ihmemaassa asustellu myös koko tähänastisen ikäni. Työkseni mie oon vähän jokapaikanhöylä, tehen aikalailla justiin sitä mitä millonki tarvitaan. Enimmäkseen se kuitenki yleensä sijottuu ravintola-alalle. Joskus satunnaisesti ko mulla on aikaa vaan olla, mie reissaan, leivon ja harrastan erilaisia taiteita. Kakarasta asti molen ollu yhenlainen mettänpeikko, ja hyödyntäny kasveja niin majanrakennuksessa ko haavojen paikkamisessaki. Justiin siksi on vähintäänki mahtavaa olla myös yks Arctic Warriorseista ja viiä lappilaista osaamista ja näitä meän upean luonnon superfoodeja maailmalle!

Freia Gustafsson

Freia Gustafsson

Tuote-esittelijä

Olen 20-vuotias kielitieteiden opiskelija Turusta. Minulle tärkeintä on ystäväni, perheeni sekä terveys. Olen positiivinen ja vauhdikas tyttö. Olen aina rakastanut matkustelua, luontoa, sekä urheilua. Elämäni on välillä aika hektistä ja sen takia oli mahtavaa päästä tutustumaan Arctic Warriorsin puhtaisiin ja luonnollisiin tuotteisiin.

Sanja Kuusela

Sanja Kuusela

Postitus ja pakkaus

Yläkemijoen kasvatti, jota useamman vuoden vaellus eteläisemmässä osassa maatamme ei vieroittanut kotiseudultaan. Samaisilta pohjoisilta kulmilta on lähtöisin myös Arctic Warriors ja siksipä toiminnassa mukana oleminen tuntuu luontevalta osalta jatkumoa. Aapasuot, kangasmetsät sekä avotunturit ovat suosikkipaikkojani, joilla kuljen koiralaumani kanssa. Vinttikoirat, erityisesti salukit ja borzoit ovat kiinteä ja jokapäiväinen osa elämääni. Tehostan muistiani ja vahvistan elämyksiä valokuvaten – fiiliksen mukaan – maisemia, kasveja, koiria sekä bändien keikkoja. Päiväni aloitan ja mieleni terävöitän SINNI:llä, jonka sekoitan marjahaudukkeeseen tai smoothieen.

Emotilakoiramme

Suka a.k.a. Sukka

Suka a.k.a. Sukka

Emotilan halinalle ja jäteämpäri

Rekikoira joka ei halunnut vetää.
Sukka on alun perin Ruotsista Suomeen muuttanut alaskanmalamuutti (mölymuutti ) narttukaunotar. Hän on rekikoira, joka oli ilmeisesti liian fiksu, jotta olisi alkanut vetämään rekeä. Sen sijaan reessä istuminen ja hyvältä näyttäminen on hänen lempipuuhaansa (tehköön muut työt). Sukka on meidän tilan lempeä jättiläinen ja halipusukaveri. Hän on myös maailman ahnein koira ja haistaakin kaiken syötäväksi kelpaavan vaikka kahden metrin lumikinoksen alta. Sukka on aina valmis metsäretkelle tai vaellukselle ja rakastaa käpertyä kieppiin ilta nuotion äärelle. Maailman ihanin metsäkaveri ja seuralainen.
Onni eli Onnimannimatikka

Onni eli Onnimannimatikka

Ovikellon virkaa toimittava

Onni on hyvin oman arvonsa tunteva musta kääpiösnautserivanhus. Onni on nimittänyt itsensä ovikellon korvikkeeksi ja toimittaakin vastuullista tehtävää ilmoittaa kaikista tilalle saapuvista vieraista kovaan ääneen. Hän on kuitenkin suuri sydäminen ja tulee toimeen vaikka kanalauman kanssa samassa häkissä. Onnin erikoiskyky on se, että hän omistaa näkymättömyysviitan. Kun näit sekunti sitten Onnin metrin päästä itsestäsi, niin kohta sitä ei löydy mistään. Onni lähettääkin siis Harry Potterille terkkuja ja kiitokset viitasta.

Mutta...

Me emme olisi mitään ilman viljelijöitämme!

Tutustu viljelijöihimme tästä

Kutsu ja ansaitse

X
Kirjaudu sisään, jotta pääset jakamaan linkin ja ansaitsemaan!
Rekisteröidy
ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA