Tiimi

Intohimoiset yrittäjät, jotka haluat pitää Lapin elävänä

Katja Misikangas

Katja Misikangas

Tuotepäällikkö, partneri

Tuotekehitys, laadunvarmistus, luennot ja raaka-aineiden hankinta.

0400 391 656

katja.misikangas@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Katja Misikangas on idean äiti. Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä Katja on imenyt tiedon Lapin yrteistä äidin maidossa, sillä hänen isoisänsä oli tunnettu kansanparantaja. Äitinsä jalanjälkiä seuraten Katja on oppinut yrttien salat ja toiminut vuosia luontaistuotealan yrittäjänä ja toimiikin tuotepäällikkönämme. Katja on myös Suomen luontoyrittäjyysverkoston puheenjohtaja. Katjan suosikkiyrtti on väinönputki eli ”väiski”, jonka ansiosta hän itse eikä hänen lapsensa ole juuri flunssia sairastaneet.

Ilkka Kauppinen

Ilkka Kauppinen

Toimitusjohtaja, partneri

Vienti, verkkokaupat, myymäläketjut ja laskutus.

050 562 0638

ilkka.kauppinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Ilkka Kauppinen on paitsi intohimoinen Lapin kairojen kulkija myös toimitusjohtajamme. Ilkka on yksi Suomen tunnetuimpia internetmarkkinoinnin asiantuntijoita ja toiminut pitkään johdon konsulttina. Ilkan suosikki on PUHTI hunaja-yrttishotti, sillä häntä ällötti ajatus laittaa lisäaineiden kyllästyttämiä urheilugeelejä suuhunsa.

Tuija Kauppinen

Tuija Kauppinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri

Myynti, markkinointi, mediayhteistyö, tilaukset, rekrytointi ja sponsorointi.

050 493 6573

tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Tuija Kauppinen on liikunnallinen pohjoiskarjalaistyttö, jonka sydän sykkii Karjalan kunnaiden lisäksi Lapille. Viestintä- ja ravintovalmentajataustan omaavan Tuijan suosikkiyrttejä ovat ruusujuuri ja nokkonen. Runoileva myynti- ja markkinointipäällikkömme riimittee liikeideamme osuvasti näin: Miksi tuoda merten takaa macaa, kun omat luonnonantimet maassa makaa?

Mahtavat työntekijämme ympäri Suomea

Annakaisa Kilpinen

Annakaisa Kilpinen

Myyntiedustaja, pääkaupunkiseutu

050 402 7376

annakaisa.kilpinen@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo
Annakaisa on myynnin rautainen ammattilainen, jonka työtä Ilkka on päässyt ihailemaan jo 25 vuotta. Myynnin lisäksi Annakaisa on kierrättämisen ja vanhasta uuden tekemisen eli tuunauksen ammattilainen, Strömssöstäkin tuttu ohjelmapalveluyrittäjä Tuunaajamutsi.
Anni Kivimäki

Anni Kivimäki

Tuote-esittelijä

Olen Anni Kivimäki, 20-vuotias pirteä ja energinen tyttö. Opiskelen Helsingin Yliopistossa pääaineenani italialainen filologia, suomeksi sanottuna maan kieltä ja kulttuuria. Viihdyn paljon ulkona ja tämän hetkisiin harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja kokkaus. Pidän uusien asioiden kokeilemisesta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta ja näin olen päässyt lähemmäksi luontaistuotealaa. Olen onnekas saadessani työskennellä osana suomalaista pienyritystä. Tutustuttuani ystäväni kautta Arctic Warriorsin tuotteisiin, ihastuin niihin heti. Työssäni parasta on ihmisläheisyys ja se, ettei mikään päivä ole samanlainen.

Toni Rissanen

Toni Rissanen

Tuote-esittelijä

Olen 30- vuotias ikinuori ihmettelijä Oulusta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja terveydestä yleensä. Kiinnostukseni on johdattanut minut opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Eityisesti minua kiehtoo tutkia erilaisten ruokien ja yrttien vaikutuksia ihmiskehoon. Siksi on suuri ilo olla osa Artic Warriorsin tiimiä, ovathan heidän tuotteensa kotimaista huippuluokkaa. Erityisesti arvostan puhtautta ja laatua lääkinnällisten yrttien kohdalla. Nämä kriteerit täyttyvät näissä Lapin huipputuotteissa. Luonnollisuus on Pop! Harrastuksiini kuuluukin luonnossa oleskelu ja luonnon tutkiminen. Vapaa-aikani kuluu myös mm. joogan, lenkkeilyn ja taiteilun parissa. Viime vuosina runoilu on erityisesti noussut sydänlajikseni. Runoja on mahtava jakaa työn ohessa hyvää fiilistä levittäen.

Birgitta Vinkka

Birgitta Vinkka

Tuote-esittelijä ja kasvinkäsittelijä

Olen 23-vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija, asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Taivalkoskelta. Koillismaan kaitseman viileän rauhallisen kuoreni alla piilevät niin oman elämänsä stand-up -komedienne kuin luokattoman huoleton luonnonlapsi. Olen tylleröstä saakka ollut kiinnostunut kasveista ja luonnollisesta hyvinvoinnista – ensimmäinen maitohammaskin irtosi kun olin poimimassa siankärsämöitä ja veitsen puutteessa käytin viisivuotiasta purukalustoani varren katkaisuun. Soturitöissä viiletän ympäri Lappia, ja minut bongaa parhaiten hyvinvointi- ja matkailualan tapahtumista sekä kauppojen esittelijäpäiviltä. Toisinaan myös hurautan Narkaukseen Katjan apuriksi tuoteverstaalle. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen luontoliikunta hiihdosta melontaan ja ratsastuksesta kalliokiipeilyyn.

Anna Juurinen

Anna Juurinen

Tuote-esittelijä

Olen 22-vuotias kasvatustieteiden opiskelija Turusta. Olen liikkunut koirani kanssa paljon Suomen kauniissa metsissä ja päässyt nauttimaan luonnosta nuoresta tytöstä lähtien. Kävely ja lenkkeily luonnossa ovatkin itselleni yksi tapa rentoutua. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa hyvässä seurassa sekä kokeilla uusia lajeja kuten frisbeegofia tai joogaa. Olen tutustunut ystäväni kautta Arctic Warriorsin ihaniin tuotteisiin. Pidän erityisesti tuotteiden luonnollisuudesta ja siitä, että ne ovat kotimaisia. Tuote-esittelijänä on hienoa päästä tutustuttamaan muitakin ihmisiä lappilaisiin yrtteihin. Pidän työn ihmisläheisyydestä, ja asiakkaiden kanssa jutustellessa olen oppinut itsekin monia uusia asioita.

Pyry Valtonen

Pyry Valtonen

Tuote-esittelijä

Olen 28-vuotias, Helsingissä asuva höpöttäjä. Ammatiltani olen ravintolakokki, mutta nyt etsin uutta suuntaa ja ammattia elämässäni. Mie oon kotoisin Rovaniemen Sinetästä, eli olen yhtä lappilainen kuin esittelemäni tuotteetkin. Vapaa-ajallani harrastukseni ja intohimoni on stand up-komiikka eli minua voi nähdä höpöttelemässä muuallakin kuin tuote-esittelyissä. Arctic Warriorsiin tutustuin äitini kautta paljon ennen kuin aloitin työskentelyn tässä tiimissä.  Ihastuin tuotteen lappilaisuuteen ja miellyttäviin makuihin. On mukava olla mukana tuomassa tietoutta tästä tuotteesta mitä itsekin käytän, sen lisäksi saan rupatella ihmisille ja luoda hyvää mieltä.

Töitä tarjolla!

Tarjoamme jatkuvasti erilaisia määräaikaisia työtehtäviä .  Tällä hetkellä tarvetta mm:

Kasvien pesijä ja pilkkoja, 2 viikkoa syyskuussa, Narkaus

Kasvien kerääjiä, koko kesän ajan, Lappi

Myynti- ja esittelytyöt, koko Suomi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tuijaan!

Mutta...

Me emme olisi mitään ilman viljelijöitämme!

Tutustu viljelijöihimme tästä

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.