Kotimainen joululahja helposti ja edullisesti

Joulupaketti 1 – jouluinen tutustumispakkaus

10.00 

Kaipaatko upeaa kotimaista lahjaa lähimmäisellesi, joka osoittaa, että välität? Tämä joululahja saa niin sinut kuin ystäväsi hyvälle mielelle! 10% tämänkin tuotteen myynnistä joulukuussa luovutetaan hyväntekeväisyyteen Lapin lastenpsykiatriselle osastolle! 

Joulupakkaus sisältää:

Mikäli haluat meidän lähettävän tuotteen jollekin suoraan lahjaksi, niin muista valita ”toimitus eri osoitteeseen?” kassalla. Voit myös pyytää meitä laittamaan onnittelut tms. viestin mukaan toimitukseen kirjoittamalla kassalla tilaukseen kommentin!

Ostamalla teet myös hyvää! Lahjoitamme verkkokauppamme joulukuun myynnistä 10% hyväntekeväisyyteen Lapin sairaanhoitopiirin lastenpsykiatriselle osastolle!

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Share:

Joulupaketti arjessa jaksamiseen: MAHTI-shotilla vahvistat vastustuskykyäsi, SINNI-shotti tukee henkistä ja fyysistä suorituskykyä ja PUHTI-hunajashotista saat puhtia jokapäiväiseen menoon. Lisäksi jouluinen Kerkkä-kuusenkerkkäjauhe jouluistaa minkä tahansa annoksen.

Koko paketti vain 10 euroa postituksen kanssa suoraan postiluukkuun, kun valitset kassalla toimitustavaksi ”Posti kirje”.

Mikäl haluat ostaa yli 20 joulupakettia, niin ota yhteyttä Tuijaan ja kysy volyymialennusta!

Tuote myynnissä vain joulukuun ajan!

Paino 0.001 kg
Sisältö:

Katso tarkka sisällysluettelo ko. tuotteiden kohdalta.

Annostus:

Katso annostus ko. tuotteiden kohdalta.

Käyttö:

Shotit nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smoothieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon. Puolustaja-hunaja nautitaan normaalin hunajan tapaan. Ethän kuitenkaan lämmitä sitä käytämme raaka-hunajaa, jonka hyvät ominaisuudet menevät hukkaan lämmitettäessä.

Alkuperä:

Kaikki tuotteiden yrtit on Suomen Lapista. Hunaja on kotimaista raaka-hunajaa.

Valmistus:

Lapissa pientilalla kasvaneet yrtit pestään ensin neljä kertaa käsin, jottei väiskin herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut pientiloilla Lapissa ja toimitettu meille pilkottuna. Tuote on valmistettu käsin emotilallamme Narkauksessa. Lopuksi shotit pakataan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin shottien pakkauslaite. Kuusenkerkkä on kerätty Narkauksesta, Kemijärveltä ja Ranualta ja sen on pakastekuivattu lähellä Tallinnaa. Yrtit hunajaan on uutettu ja sekoitettu käsin Narkauksessa.

Arvonlisävero:

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

Innehåll:

Finsk honung, växtglycerol, granskott, nässla, angelica, rot, rosenrot rot.

Tilläggsinformation:

Doseringen för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor. Tillverkare: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappland. Ursprungsland: Finland. Se innehåll och övrig information på produktens egen sida.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele ensimmäisenä “Joulupaketti 1 – jouluinen tutustumispakkaus”

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.