Ale!
Kotimainen joululahja helposti ja edullisesti

Joulupaketti

13.08  7.99 

Älä ole kuin kuvassa lakki silmillä mököttävät tontut, vaan ilahduta itsesi tai lähimmäisesi pohjoisen luonnon mauilla!

Joulupakkaus sisältää:

  • 1 kpl MUSTI villimustikkajauhe, luomu (45 g)
  • 1 kpl SINNI ruusujuuriyrttishotti (4 g)
  • 1 kpl MAHTI väinönputkiyrttishotti (4g)
  • Ohjeet tuotteiden käyttöön
  • Runsaan alennuskoodin seuraavaan ostoon
  • Kaisa Sirénin upean joulukortin, johon saat halutessasi käsin kirjoitetun tervehdyksen!

Ilahdutat samalla myös ikäihmisiä, sillä lahjoitamme 10 % tämänkin tuotteen myynnistä joulukuussa senioreiden ilostuttamiseen yhteistyökumppanimme Ilostu Oy:n kautta.

Mikäli haluat meidän lähettävän tuotteen jollekin suoraan lahjaksi, niin muista valita ”toimitus eri osoitteeseen?” kassalla. Voit myös pyytää meitä laittamaan onnittelut tms. viestin mukaan toimitukseen kirjoittamalla kassalla tilaukseen kommentin! Mikäli jätät ko. kohdan tyhjäksi, toimitetaan kortti tyhjänä.

 

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Share:

MUSTIn pohjoisen villistä luonnosta kerätty luomumustikka sisältää runsaasti antioksidantteja ja kuituja. Eli se antaa keholle ruostesuojaa, hellii suolistoa ja hoitaa ruutua töllöttäneitä silmiä.

SINNIn ruusujuuri ylläpitää henkistä ja fyysistä suorituskykyäsi ja tasoittaa stressitasoja. Sen avulla pysyt kuosissa tilanteessa kuin tilanteessa ja sisua löytyy kuin lappilaiselta pienviljelijältä.

MAHTIn sisältämä väinönputki vahvistaa vastustuskykyäsi. Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla.

Koko paketti vain 15  sisältäen postituksen, mikäli valitset noudon postista tai SmartPost vaihtoehdon! Joulupaketti toimitetaan tarvittaessa myös suoraan ovelle suoraan ystävällesi pienestä lisähinnasta! Muista valita tällöin Kassalla ”Posti kotiinkuljetus” ja valita vaihtoehto ”Postitus eri osoitteeseen” kassasivulla. Mikäli haluat tilata lahjan useammalle ystävällesi suoraan lähetettäväksi, niin teethän jokaisesta ystävästä uuden tilauksen.

HOX! Kuvan tontut eivät kuulu mukaan pakettiin. Ne mököttävät, koska olisivat halunneet hiiviskellä ihmisen ikkunoiden alla, eivätkä istua kuvassa.

 

Paino 0.02 kg
Sisältö:

MUSTI: villimustikka. SINNI: ruusujuuren juuri, nokkonen, kasvisglyseroli. MAHTI: väinönputken juuri, nokkonen, kasvisglyseroli

Annostus:

MUSTI: teelusikallinen on aivan nokko. SINNI ja MAHTI: 1-2 shottia / päivä

Käyttö:

Shotit nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin myös esim. teehen tai veden sekaan. Sekoita MUSTI esimerkiksi smoothieen, maustamattomaan jogurttiin, mysliin tai puuroon.

Alkuperä:

Väinönputki ja ruusujuuri ovat kasvaneet kotitilallamme Narkauksessa tai ovat lappilaisten pienviljeliljöiden kasvattamia. Mustikat on kerätty käsin pohjoisen luomusertifioiduista metsistä.

Valmistus:

Lapissa pientilalla kasvaneet väinönputken ja ruusujuuren juuret pestään ensin neljä kertaa käsin, jotteivät herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut pientiloilla Lapissa ja toimitettu meille pilkottuna. Tuote on valmistettu käsin emotilallamme Narkauksessa. Lopuksi shotit pakataan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin shottien pakkauslaite.

Mustikkajauhe on valmistetu kokonaisista marjoista kuivattamalla matalassa lämpötilassa, jotta marjojen maku, väri ja ravinteet säilyvät parhaiten.

Arvonlisävero:

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.