Aidosti villi, aidosti kotimainen

Nokko-villinokkosenlehtirouhe (40 g)

11.90 

Varasto loppu

Puhtaasta Lapin luonnosta kerätty nokkonen on varsin villiä herkkua! Nokkosessa on aivan törkeän paljon ravinteita ja sitä onkin perinteisesti käytetty apuna vaivaan kuin vaivaan.

Hanki sinäkin itsellesi lisää elinvoimaa ja heitä nokkosrouhetta ruokiin ja juomiin, jolloin teet niistä huomattavasti ravintopitoisempia ilman arveluttavaa lisämakua. Älä jätä koristeeksi, vaan nauti vaikka joka päivä!

Tämä huippusuosittu kotimainen superfood on loppu tämä kauden osalta verkkokaupastamme. Saamme villinokkosenlehtirouhetta lisää kesällä 2017. Palaathan silloin ostoksille. Kannattaa myös tutustua Villinokkosen siemeneemme, jota on vielä jäljellä varastossamme.

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Share:

Nokkosessa on enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa, enemmän rautaa kuin pinaatissa, enemmän lehtivihreää kuin lehtikaalissa ja enemmän kalsiumia kuin maidossa eli törkeän paljon ravinteita.

Paino 0,04 kg
Sisältö:

Villinokkosenrouhe. Sekoitus pohjannokkosta ja etelännokkosta. (Urtica dioica ssp. sondenii ja Urtica dioica ssp. dioica)

Annostus:

1 ruokalusikallinen päivässä

Käyttö:

Heitä sekaan mihin tahansa ja saat ravintopitoisempia ruokia ja juomia. Sopii erinomaisesti esim. smoothieen, salaattiin ja ruoanlaittoon. Mikäli haluat säilyttää kaikki nokkosen hyvät ainesosat niin vältä liikaa kuumentamista.

Alkuperä:

Nokkonen on kerätty Kemijärveltä villistä Lapin luonnosta, joten kyseessä on aidosti kotiminainen villiruoka!

Valmistus:

Nokkonen on kerätty, lajiteltu ja pakattu käsin Kemijärvellä elokuussa 2016. Ennen pakkaamista lehdet on on kuivattu energiatehokkaalla kuivurilla

Arvonlisävero:

Tuote sisältää 14 % arvonlisäveroa.

Nokko-villinokkosenlehtirouhe (40 g)