Lisää suorituskykyä

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri (100 ml)

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(3 tuotearviota)

24.90 

Kiireellä töihin, päivä täynnä palavereja, lasten vienti harrastuksiin, treenatakin pitäisi ehtiä. Suomeksi sanottuna stressiä pukkaa. Kuulostaako tutulta?

SINNI-yrttieliksiiristä saat soturillista sitkeyttä. Sen sisältämä ruusujuuri ylläpitää henkistä ja fyysistä suorituskykyäsi ja tasapainottaa niin mieltä kuin kehoa.

SINNIn avulla pysyt kuosissa tilanteessa kuin tilanteessa ja sisua löytyy kuin lappilaiselta pienviljelijältä.

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
tuotetunnus (SKU) 350B Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Share:

Ruusujuuri on Lapin oma voimayrtti, pohjolan ginseng, joka tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Tutustu tarkemmin ruusujuuren ominaisuuksiin ja ota avuksi arjen haasteisiin!

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri on riittoisa ja ekologinen vaihtoehto kotikäyttöön. Sisältö on sama kuin SINNI ruusujuuri-yrttishotissa.

Paino 0.125 kg
Mitat 4 × 4 × 10 cm
Sisältö:

Ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Energiasisältö 17 kcal / tl.

Annostus:

1-2 tl päivässä.

Käyttö:

Nautitaan sellaisenaan. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smootieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä:

Käyttämämme ruusujuuri on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä ja Kemijärveltä.

Valmistus:

Lapissa pientilalla kasvanut ruusujuuren juuri pestään ensin neljä kertaa käsin, jotteivät sen herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut lappilaisen pienviljelijän pellolla, jolta ostamme sen valmiiksi pilkottuna. Kasvit valmistellaan ja SINNI valmistetaan ja pullotetaan emotilallamme Narkauksessa.

Lisätiedot:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Valmistaja: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappi. Alkuperämaa: Suomi.

Arvonlisävero:

Hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

Innehåll:

Växtglycerol, nässla, rosenrot rot

Tilläggsinformation:

Doseringen för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor. Tillverkare: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappland. Ursprungsland: Finland.

  Show reviews in all languages (3)

 1. Jenna

  Olen ollut todella väsynyt jo pitkään ja päätin viimeisenä keinona hakea lohtua tästä tuotteesta. Olin oikeasti todella yllättynyt siitä, miten paljon energiaa ja jaksamista arkeen sain tämän avulla! Suosittelen lämpimästi kaikille kiireisille ihmisille.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Irina

  Makea eliksiiri auttaa keskittymään tärkeisiin työtehtäviin ja ehkäisee väsymystä. Vapaa-ajalla liikuntaharrastukset sujuvat vaivattomammin ruusunjuuri-yrttieliksiirin ansiosta.

 3. Kaarina

  Tämä on hyvä tuote! Lisää energiaa ja auttaa jaksamaan pimeän talven yli!

Lisää arvio

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri (100 ml)
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.