Tutustu helposti ja edullisesti ilman postikuluja. Toimitus suoraan postiluukkuusi!

Tutustumispakkaus

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(2 tuotearviota)

10.00 

Haluaisitko tutustua Arctic Warriors tuotteisiin helposti ja edullisesti? Haluaisitko lähettää tuotteitamme läheisellesi lahjaksi?

Tutustumispakkaus sisältää:

Koko setin hinta on vain nyt vain 10€ rajoitetun ajan sisältäen toimituksen. Mikäli ostaisit tuotteet postituksineen erikseen, maksaisi se 19,61€. Kannattaa tilata siis heti. Tutustumispakkaus toimitetaan kirjekuoressa suoraan kotiisi!

Mikäli haluat meidän lähettävän tuotteen jollekin suoraan lahjaksi, niin muista valita ”toimitus eri osoitteeseen?” kassalla. Voit myös pyytää meitä laittamaan onnittelut tms. viestin mukaan toimitukseen kirjoittamalla kassalla tilaukseen kommentin!

 

Maksutavat
Ilmainen toimitus yli 40 € ostoksille!
(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Share:

Tutustumispakkaus arjessa jaksamiseen: MAHTI vahvistaa vastustuskykyäsi, SINNI tukee henkistä ja fyysistä suorituskykyä ja PUHTI antaa lisävirtaa kiireiseen päivään ja samalla suun makeaksi.

Shotit otat kätevästi mukaan töihin, sujautat koululaisen reppuun iltapäivän hätävaraksi tai mukaan lenkille. Kokeile ja ihastu uusittuja yrttishottajamme ensimmäisten joukossa!

 

Paino 0.001 kg
Sisältö:

Katso tarkka sisällysluettelo ko. tuotteiden kohdalta.

Annostus:

Katso annostus ko. tuotteiden kohdalta.

Käyttö:

Shotit nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smoothieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä:

Kaikki tuotteiden yrtit ovat Suomen Lapista.

Valmistus:

Lapissa pientilalla kasvaneet yrtit pestään ensin neljä kertaa käsin, jotteivät väinönputken ja ruusujuuren herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut pientiloilla Lapissa ja toimitettu meille pilkottuna. Tuote on valmistettu käsin emotilallamme Narkauksessa. Lopuksi shotit pakataan shotteihin lähellä Tallinnaa, missä on Suomen lähin shottien pakkauslaite.

Arvonlisävero:

Tuotteen hinta sisältää 14% arvonlisäveroa.

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Johanna Lehikoinen (varmistettu kirjoittaja)

    Mahtavia kaikki, erityisesti hunaja-yrttishotti. Kiva tapa tutustua tuotteisiin!

  2. Evita (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan mahtavia tuotteita! Kulkevat aina mukana retkillä, antavat energiaa ja pöpöt eivät
    pääse iskemään. Olen tutustuttanut koko perheeni tuotteisiin (erityisesti Mahti!) ja myös retkikavereille varaan shotteja. Hyvänmakuisiakin ovat!

Lisää arvio

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.