Ammattilaisille

Apua tuotekehitykseen

Haluaisitko käyttää tuotteissasi kotimaisia villiyrttejä tai muita kasveja, joilla erotut ja jota kuluttajat arvostavat, mutta et tiedä mitä raaka-aineita voisit käyttää, mitkä ovat parhaat makuyhdistelmät ja mitä raaka-aineiden saatavuuteen ja lainsäädäntöön liittyviä asioita pitäisi ottaa huomioon!

Anna meidän auttaa! Omien tuotteidemme lisäksi olemme olleet mukana lukuisissa tuotekehitysprojekteissa asiantuntijana, jotta Suomen luonnon upeat raaka-aineet päätyisivät yhä useampaan tuotteeseen kuluttajien iloksi ja hyödyksi!

Kehitimme Natural Nordicin uutuustuotteet yhdessä Arctic Warriorsin kanssa. Yhteistyö oli todella saumatonta ja ripeää. Vaikka mahdollisuuksia ja tietoa raaka-aineista ja niiden käytöstä olisi ollut runsaasti, pääsimme heti alkuvaiheessa kiinni olennaisuuksiin. Suurin vaikuttaja oli Katjan vankka asiantuntemus ja asiakkaan tarkka kuuntelu. Olemme nauttineet suuresti, kun voi puhua oikeasta yhteistyöstä saman  alan toimijan kanssa – harvinaista herkkua. Tällaista lisää!”

Minttu Jores, BD Director
Vihdas / Natural Nordic

Näin autamme tuotekehitysprojektissasi

Tuotepäällikkömme Katja Misikangas on luonnontuotteiden tuotekehityksen spesialisti olipa kyseessä elintarvikkeet, lisäravinteet, kosmetiikka tai eläimille suunnatut tuotteet. Katja on osallistunut lukuisiin eri oppilaitosten ja kehitysorganisaatioiden tuotekehityshankkeisiin asiantuntijana ja kouluttanut alan opiskelijoita. Arctic Warriors on myös Rovaniemen yrityspalvelusetelin palveluntuottaja.

Autamme:

  • reseptiikan suunnittelussa
  • koe-erien valmistamisessa
  • raaka-aineisiin liittyvässä lainsäädännössä ja terveysväittämissä
  • raaka-aineisiin liittyvä perinnetiedossa
  • raaka-aineiden saatavuuteen liityvissä kysymyksissä
  • tuotteesi kaupallistamisessa

Saat kauttamme myös raaka-aineita!

Innostavia luentoja

Etsitkö tapahtumaasi innostavaa puhujaa ilman pönötystä?

Toimitusjohtajamme Ilkka Kauppinen on selkeä, räväkkä ja motivoiva esiintyjä. Hän onkin saanut runsaasti kiitosta innostavista ja ennen kaikkea käytännönläheisistä esityksistään, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Jos haluat kuulla miten paperipussipisneksestä tehdää menestyvää liiketoimintaa nykyiaikaisen markkinoinnin avulla, pyydä Ilkka puhumaan!

Tuotepäällikkömme Katja Misikangas on valovoimainen esiintyjä, jonka luennoissa tiukka tieto ja kiehtovat tarinat luonnon raaka-aineisiin liittyen eivät puuduta paatuneintakaan kuulijaa. Luonnon yrtit ja kasvit sekä niihin liittyvä tuotekehitys ovat Katja erikoisosaamista, jota hän jakaa mielellään eteenpäin.

Myynti- ja markkinointipäällikkömme Tuija Kauppinen on erikoistunut ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tuloksekkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Tuija ei puuduta kuulijaansa oksentamalla diat täyteen tekstiä vaan pyrkii oivalluttamaan kuulijansa visuaalisin keinoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilkka Kauppinen
050 562 0638
[email protected]

Teemme tuotteita myös private labelina!

HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.