Yrityskauppa: Lapin raaka-aineet houkuttivat Arctic Warriorsin ostanutta Nokkos Companya

Ilkka, Katja ja Tuija Arctic Warriorsin matkan alkutaipaleella!

Lappilaisia luonnontuotteita jalostava Arctic Warriors Oy Rovaniemen Narkauksesta saa liiketoiminnalleen leveämmät hartiat kasvaa. Pitkäaikainen yhteistyökumppani osti yrityksen koko osakekannan.

 

Vuodesta 2014 lappilaista superfoodia valmistanut Arctic Warriors Oy on saanut uuden omistajan. Nokkos Company valmistaa trendijuomaksi noussutta kombuchaa Helsingin Punavuoren panimolla.

Nokkos Company on tehnyt tiivistä yhteistyötä Arctic Warriors Oy:n kanssa jo useamman vuoden ajan. Arctic Warriors Oy on viime vuosina panostanut vahvasti lappilaisten raaka-aineiden myyntiin ja ollut Nokkos Companyn raaka-aineiden luottotoimittaja.

”Arctic Warriors on tuttu kumppanimme ja on hienoa saada heidät saman katon alle. Heidän ylisukupolvinen tietämys ja kokemus yrteistä sekä ainutlaatuinen toimialaosaaminen tuo todella huikean lisän meidän tiimiin”, kertoo Nokkos Companyn perustaja, panimomestari Lari Laurikkala.

 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Arctic Warriorsin superia ja Nokkos Co. kombuchaa.

Toiminta Lapissa kasvaa entisestään

 

Yrityskauppa tuo lappilaisille pienviljelijöille ja villiyrttien kerääjille entistä enemmän työtä ja toimeentuloa. Nokkos Company Oy:n tytäryhtiönä jatkava Arctic Warriors Oy vastaa raaka-ainehankinnasta, viljelytoiminnasta ja villiyrttien keräyksestä. Arctic Warriors -brändin alla olevat tuotteet valmistetaan jatkossakin Lapissa.

”Lappilainen nokkonen ja muut raaka-aineet ovat aivan omaa luokkaansa. Yrityskaupan myötä voimme varmistaa riittävän raaka-ainesaatavuuden. Arctic Warriorsin toiminta Lapissa kasvaa entisestään”, sanoo Nokkos Companyn toinen perustaja Sampsa Siekkinen .

”Olemme innoissamme, että pitkäaikainen yhteistyömme syventyi yrityskaupaksi. Olemme jo pitkään olleet toimialan piirinmestari Lapissa. Meillä on nyt hyvät mahdollisuudet nousta maajoukkueeseen, kehittää tuotteita ja tuotantoa sekä aloittaa kansainvälistyminen toden teolla”, sanoo Katja Misikangas Arctic Warriors Oy:stä.

Kaupan päärahoittajana on Heino -konserniin kuuluva Uniq Drinks Finland ja sen pääomistaja Petri Heino.

Lisätietoja:

Katja Misikangas, Perustaja 0400 391 656

Sampsa Siekkinen, Perustaja, Nokkos Company 050 547 7147

 

Nokkos Company on suomalainen vuonna 2019 perustettu elintarvikeyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa maailman suurimmaksi nokkospohjaisten tuotteiden valmistajaksi. Yhtiön nokkoskombuchan makumaailma syntyy käsityönä ja se pohjautuu tarkkaan valittuihin pohjoisen luonnon antimiin. https://nokkos.co/

Arctic Warriors on Lappilainen Rovaniemen Narkauksen kylällä sijaitseva vuonna 2014 perustettu yritys, jonka tavoitteena on brändätä lapin yrtit ja marjat maailmalle. Yrityksen tuotteet ovat lappilaisten pienviljelijöiden ja kerääjien yhteistyöverkostolla tuotettuja ja yhtiön visio onkin luoda arktisille alueille uusi iso elinkeinoala luonnontuotteiden parissa. www.arcticwarriors.fi

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA