Yrityslahjat Kotimaiset mieleenpainuvat yrityslahjat

Etsitkö taatusti kotimaista yrityslahjaa tai tavanomaisuuden yläpuolella olevaa kokoustarjottavaa, joka herättää vastaanottajan aistit ja viipyilee pitkään kielen päällä? Tee vaikutus Lapin luonnon mauilla!

 Yllätä yritysvieraasi, kiitä yhteistyökumppaniasi tai palkitse työntekijäsi vaikkapa vuoden Sinninä tai toimiston Mahtina. Tai entä jos korvaisit kokouspullat fiksummalla vaihtoehdolla?

Ostamalla yrityslahjat meiltä voit viestiä sidosryhmällesi suosivasi suomalaista Avainlippu-tuotetta. Tarvittaessa personoimme tuotteet juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.Tuotteita on saatavana myös englanninkielisin etiketein, joten ne sopivat myös kansainvälisille kohderyhmille.

Meillä oli oikein hyä möötte, juttu luisti ja kaikki sinnittelivät läpi tiiviin ohjelman hymyssä suin. Liekö tämän (SINNI-yrttishotti) ansiota?
Outokaira tuottamhan ry

“PUHTI-hunajayrttishotti oli tapahtumamme osallistujille mieleinen ja monet halusivat viedä niitä vielä lapsillekin. Hauska idea ja vähän erilainen kuin perussuklaaherkku messukassissa.”
Lappset Group

Personoidut shottikortit

Vahvista omaa viestiäsi asiakkaillesi lappilaisilla yrttishoteilla, jotka kiinnitetään juuri sinun tarpeitasi vastaavaan korttiin. Shotin väri ja/tai nimi vahvistaa viestiäsi.

Vinkki: Voit suunnitella kortin designin itse, me hoidamme painon ja shotin kiinnityksen. Tarvittaessa hoidamme koko homman avaimet käteen -periaatteella toiveidesi mukaan.

Kotimaiset yrityslahjat
Lahjapakkaus, yrityslahjat

KERKKÄ. MUSTI, PUOLU Multipack

Suosittu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheemme saa rinnalleen MUSTI-mustikkajauheen ja PUOLU-puolukkajauheen. Kaikki jauheet ovat luomua eli ne ovat todella intensiivisen värisiä ja aromikkaita. Etikettien pääkieli on englanti.
Suomen luontoa aidoimmillaan tyylikkäässä ekologisessa pakkauksessa!

Vinkki: Pidä toimistossasi aina muutama Multipack valmiina niille yllättäville matkoille tai vieraille. Kätevä paketti pysyy ehjänä ja voit kuljettaa sen myös käsimatkatavaroissa.

Arctic Warriors -yrttishotit

Yrttishottimme soveltuvat yrityslahjaksi oivallisesti myös täysin sellaisenaan. Shotteja voi käyttää joko yksittäisenä pikkulahjana tai antaa kerralla lahjaksi koko kymmenen paketin. Ne voi myös liittää yrityksestänne kertovaan korttiin tai flyeriin. Shotit soveltuvat oivasti myös tarjoiluksi neuvottelutiloihinne karkin tai keksien asemesta ja kevyinä niitä on helppo lähettää vaikkapa kirjekuoressa.

Vinkki: Hotelli Klaus K:ssa kokousasiakkaat saavat palaveripullan sijaan PUHTI-hunajayrttishotin. Näistä lähtökohdista on hyvä aloittaa menestyksekäs palaveri!

 

Yritysmyynti, yrityslahja, kokoustarjoilu
Yrityslahja, kotimainen

Arctic Warriors-shottidisplayt

Pidä henkilökuntasi virkeänä SINNI ruusujuuri-yrttishoteilla. Herätys tapahtuu kahdessa sekunnissa! Saatavilla myös MAHTI väinönputki-yrttishottia, joka pitää flunssat loitolla..

Vinkki: Pidä henkilökuntasi keittiössä aina saatavilla yrttishotteja. Saatavilla kätevissä displayssa suomeksi ja englanniksi. Mahdollisuus myös personoida laatikot yrityksesi ilmeen mukaan!

Piristävä kuusenkerkkä

Palkittu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheemme piristää kuin patikkaretki. Voit käyttää kuusenkerkkäjauhetta samoin kuin viherjauheita lisäämällä sitä esim. jälkiruokiin tai smoothieen.

Vinkki:  Tarjoa vieraillesi kuusenkerkkälattea, joka pieksää perussumpin. Sekoita KERKKÄ-jauhetta lämpimään (kaura)maitoon ja makeuta hunajalla.

Kerkkä-latte-vaaka
Lahjakortti yritykselle

Arctic Warriors-lahjakortit

Palkitse työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi Arctic Warriors -lahjakorteilla. Lahjakortit on saatavissa haluamillesi summille. Lahjakorteilla voi ostaa mitä tahansa Arctic Warriors-tuotteita meidän omasta verkkokaupastamme joko englanniksi tai suomeksi. Toimitukset koko EU:n alueelle.

Vinkki: Jäikö lahjan ostaminen viime tippaan? Toimitamme halutessasi lahjakortit myös sähköpostitse vaikkapa suoraan lahjan saajalle haluamallasi viestillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tuija Kauppinen, myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri
050 493 6573
[email protected]

Tuija Kauppinen
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat mujevan mielenkiintoista tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA JAKSOISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.