Kaipaatko mieleenpainuvaa ja taatusti kotimaista suomalaista yrityslahjaa yrityksellesi tai organisaatiollesi? Yllätä yritysvieraasi, kiitä yhteistyökumppaniasi tai palkitse työntekijäsi vaikkapa vuoden Sinninä tai toimiston Mahtina. Tai entä jos korvaisit kokouspullat fiksummalla vaihtoehdolla?

Ostamalla yrityslahjat meiltä voit viestiä sidosryhmällesi suosivasi suomalaista Avainlippu-tuotetta. Tarvittaessa personoimme tuotteet juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.Tuotteita on saatavana myös englanninkielisin etiketein, joten ne sopivat myös kansainvälisille kohderyhmille.

”PUHTI hunajayrttishotti oli tapahtumamme osallistujille mieleinen ja monet halusivat viedä niitä vielä lapsillekin. Hauska idea ja vähän erilainen kuin perussuklaaherkku messukassissa.” Lappset Group

Personoidut postikortit

Vahvista omaa viestiäsi asiakkaillesi lappilaisilla yrttishoteilla, jotka kiinnitetään juuri sinun tarpeitasi vastaavaan postikorttiin. Shotin väri ja/tai nimi vahvistaa viestiäsi.

Vinkki: Voit suunnitella kortin designin itse, me hoidamme painon ja shotin kiinnityksen. Tarvittaessa hoidamme koko homman avaimet käteen -periaatteella toiveidesi mukaan.

Kotimaiset yrityslahjat
Lahjapakkaus, yrityslahjat

KERKKÄ. MUSTI, PUOLU Multipack

Suosittu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheemme saa rinnalleen MUSTI-mustikkajauheen ja PUOLU-puolukkajauheen. Kaikki jauheet ovat luomua eli ne ovat todella intensiivisen värisiä ja aromikkaita. Etikettien pääkieli on englanti.
Suomen luontoa aidoimmillaan tyylikkäässä ekologisessa pakkauksessa!

Vinkki: Pidä toimistossasi aina muutama Multipack valmiina niille yllättäville matkoille tai vieraille. Kätevä paketti pysyy ehjänä ja voit kuljettaa sen myös käsimatkatavaroissa.

Arctic Warriors -yrttishotit

Yrttishottimme soveltuvat yrityslahjaksi oivallisesti myös täysin sellaisenaan. Shotteja voi käyttää joko yksittäisenä pikkulahjana tai antaa kerralla lahjaksi koko kymmenen paketin. Ne voi myös liittää yrityksestänne kertovaan korttiin tai flyeriin. Shotit soveltuvat oivasti myös tarjoiluksi neuvottelutiloihinne karkin tai keksien asemesta ja kevyinä niitä on helppo lähettää vaikkapa kirjekuoressa.

Vinkki: Hotelli Klaus K:ssa kokousasiakkaat saavat palaveripullan sijaan PUHTI-hunajayrttishotin. Näistä lähtökohdista on hyvä aloittaa menestyksekäs palaveri!

 

Yritysmyynti, yrityslahja, kokoustarjoilu
Kotimaiset yrityslahjat

Arctic Warriors-yrttieliksiirit

Ekologiset ja kotimaiset kestopullot ovat ekologinen vaihtoehto ja hieno yrityslahja niille, jotka kaipaavat kerralla hieman suurempaa annosta. Saatavilla 100ml ja 500ml tyylikkäissä pulloissa.

Vinkki: Pidä henkilökuntasi keittiössä aina saatavilla SINNI – ja MAHTI-pulloja kätevillä annostelupumpuilla. Kukapa ei haluaisi henkilökuntansa pysyvät terveenä ja stressittöminä turbulensseistä huolimatta.

Piristävä kuusenkerkkä

Palkittu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheemme piristää kuin patikkaretki. Voit käyttää kuusenkerkkäjauhetta samoin kuin viherjauheita lisäämällä sitä esim. jälkiruokiin tai smoothieen.

Vinkki:  Tarjoa vieraillesi kuusenkerkkälattea, joka pieksää perussumpin. Sekoita KERKKÄ-jauhetta lämpimään (kaura)maitoon ja makeuta hunajalla.

Yrityslahjat ja liikelahjat Suomesta Kerkkä
Lahjakortti yritykselle

Arctic Warriors-lahjakortit

Palkitse työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi Arctic Warriors -lahjakorteilla. Lahjakortit on saatavissa haluamillesi summille. Lahjakorteilla voi ostaa mitä tahansa Arctic Warriors-tuotteita meidän omasta verkkokaupastamme joko englanniksi tai suomeksi. Toimitukset koko EU:n alueelle.

Vinkki: Jäikö lahjan ostaminen viime tippaan? Toimitamme halutessasi lahjakortit myös sähköpostitse vaikkapa suoraan lahjan saajalle haluamallasi viestillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tuija Kauppinen, myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri
050 493 6573
tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi

Tuija Kauppinen
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.