Kaipaatko mieleenpainuvaa ja taatusti kotimaista suomalaista yrityslahjaa yrityksellesi tai organisaatiollesi? Palkitse sidosryhmäsi tai työntekijäsi vaikkapa vuoden Sinninä, toimiston Mahtina tai toivota Puhdikasta uutta vuotta! Ostamalla yrityslahjat meiltä voit viestiä sidosryhmällesi suosivasi Avainlipulla palkittua Suomalaista!

Kotimaiset yrityslahjamme ovat terveellisiä, hyvänmakuisia, niillä on vahva tarina kerrottavanaan ja lisäksi ne näyttävät hyvältä! Saat ne edullisin yrityslahjahinnoin!

Tuotteissamme on tiedot myös ruotsiksi ja englanniksi, joten ne soveltuvat yrityslahjaksi myös ulkomaille!

Arctic Warriors tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös kokouspullia korvaamaan ja vaikkapa pitämään huolta henkilökuntasi hyvinvoinnista. Tarvittaessa personoimme tuotteet juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

”PUHTI hunajayrttishotti oli tapahtumamme osallistujille mieleinen ja monet halusivat viedä niitä vielä lapsillekin. Hauska idea ja vähän erilainen kuin perussuklaaherkku messukassissa.” Lappset Group

Arctic Warriors -yrttishotit

Yrttishottimme soveltuvat yrityslahjaksi oivallisesti myös täysin sellaisenaan. Shotteja voi käyttää joko yksittäisenä pikkulahjana tai antaa kerralla lahjaksi koko kymmenen paketin. Shotit soveltuvat oivasti myös tarjoiluksi neuvottelutiloihinne karkin tai keksien asemesta ja kevyinä niitä on helppo lähettää vaikkapa kirjekuoressa.

Vinkki: Kun tarjoat SINNI yrttishotin on sillä keskittymiskykyä lisäävä vaikutus, jonka lisäksi se poistaa stressiä. Näistä lähtökohdista on hyvä aloittaa menestykäs palaveri!

 

Kotimainen yrityslahja
Kotimaiset yrityslahjat

Arctic Warriors-yrttieliksiirit

Ekologiset ja kotimaiset kestopullot ovat ekologinen vaihtoehto ja hieno yrityslahja niille, jotka kaipaavat kerralla hieman suurempaa annosta. Saatavilla 100ml ja 500ml tyylikkäissä pulloissa.

Vinkki: Pidä henkilökuntasi keittiössä aina saatavilla SINNI – ja MAHTI-pulloja. Kukapa ei haluaisi henkilökuntansa pysyvät terveenä ja stressittöminä turbulensseistä huolimatta.

Piristävä kuusenkerkkä

Palkittu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheemme piristää kuin patikkaretki. Voit käyttää kuusenkerkkäjauhetta samoin kuin viherjauheita lisäämällä sitä esim. jälkiruokiin tai smoothieen. Tuote on virallinen SUOMI100-tuote.

Vinkki: Tee Kerkkä-kuusenkerkkäjauheesta piristävä juoma sekoittamalla sitä ruokalusikallisen litraan vettä ja lisäämällä joukkoon hieman sitruunaa.

Kotimainen yrityslahja
Lahjakortti yritykselle

Arctic Warriors-lahjakortit

Palkitse työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi Arctic Warriors -lahjakorteilla. Lahjakortit on saatavissa haluamillesi summille. Lahjakorteilla voi ostaa mitä tahansa Arctic Warriors-tuotteita meidän omasta verkkokaupastamme joko englanniksi tai suomeksi. Toimitukset koko EU:n alueelle.

Vinkki: Jäikö lahjan ostaminen viimetippaan? Toimitamme halutessasi lahjakortit myös sähköpostitse vaikkapa suoraan lahjan saajalle haluamallasi viestillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tuija Kauppinen, myynti- ja markkinointipäällikkö, partneri
050 493 6573
tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi

Tuija Kauppinen
HALUATKO TIEDON
UUSISTA TARJOUKSISTA JA PÄÄSYN ERIKOISTARJOUSSIVULLE?
Tilaa uutiskirjeemme! Saat roilokkaita uutisia, pölöjiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
ORDER NEWSLETTER
TO GET ACCESS
TO SECRET DISCOUNT PAGE!
Our newsletter includes more special discounts and info about Arctic herbs
We hate spam.